|
|
| Autor |
Wiadomość |
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 24.12.2009, 22:35:40 |
|
|
SZPIEG [http://images.iml.pl/crpg/masseffect2/klasy/infiltrator-02-p.jpg] Talenty: • Zakłócająca amunicja • Zamrażająca amunicja • Osłona Taktyczna • Spopielenie • Hackowanie SI Opis: Szpiedzy to specjaliści zarówno od techniki, jak i walki. Jako jedyni potrafią korzystać z osłon, których wrogowie nie są w stanie wykryć. Są niezwykle skuteczni na bliskich i dalekich dystansach, mogą używać różnorakich broni, sprzętu i mocy, więc żadna osłona przeciwnika nie robi na nich wrażenia. Dzięki szkoleniu w posługiwaniu się karabinami snajperskimi eliminują oponentów z bezpiecznej odległości. Co więcej, dysponują specjalnymi rodzajami amunicji, które z łatwością poradzą sobie z wrogami organicznymi i syntetycznymi. Kiedy zaś na polu bitwy zaczyna robić się gorąco, szpiedzy mogą wykorzystać Osłonę Taktyczną i ominąć przeciwników, a dopiero po chwili ponownie przyłączyć się do walki i wyeliminować pozostałych przy życiu. Zobacz też: film prezentujący szpiega w akcji.
_________________ "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain"
oceansoul.byethost22.com - czyli świat według Oci. Niezależny Blog Graczy - czyli inne spojrzenie na gry.
|
|
|
| |
|
wojjoo
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 27.12.2009, 11:37:18 |
|
|
| Cytuj: | | Co więcej, dysponują specjalnymi rodzajami amunicji, które z łatwością poradzą z wrogami organicznymi i syntetycznymi. |
poradzą sobie
_________________ mogę pomalować ci dach. albo udzielić korepetycji z matematyki. pozdrawiam.
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 27.12.2009, 13:53:13 |
|
|
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 27.12.2009, 19:47:36 |
|
|
| Cytuj: | | Osłonę taktyczną i ominąć przeciwników, a dopiero po chwili ponownie przyłączyć się do walki i wyeliminować pozostałych przy życiu. |
Hmm, wiem, że na pewno jest dobrze, ale czy w oryginale też jest "Osłona taktyczna", a nie "Taktyczna"? Poza tym "przeciwników" przesunąłbym na koniec zdania, ale to już moje uczucie. Jakoś mnie tak kłuje brak tego wyrazu na końcu. Chociaż jest to opinia, a nie korekta (bo mnie zlinczujecie).
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
Za ironią często kryje się nieumiejętność myślenia. - Ghanima, Children of Dune
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 27.12.2009, 19:55:03 |
|
|
| Cytuj: | | Poza tym "przeciwników" przesunąłbym na koniec zdania, ale to już moje uczucie. Jakoś mnie tak kłuje brak tego wyrazu na końcu. Chociaż jest to opinia, a nie korekta (bo mnie zlinczujecie). |
nie da się  zostawienie samego 'ominąć' nie będzie mieć wtedy sensu ^^. A to pierwsze mogę zmienić, kein Problem ^^.
_________________ "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain"
oceansoul.byethost22.com - czyli świat według Oci. Niezależny Blog Graczy - czyli inne spojrzenie na gry.
|
|
|
| |
|
 |
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Reklama: