|
|
| Autor |
Wiadomość |
Tallos
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 17.02.2010, 23:09:47 |
|
|
|
Jak w temacie, chyba tłumaczyć nie trzeba.
Mi najbardziej się podobała opowieść Garrusa: "Na statkach turiańskich mamy wszystko, co potrzebne do rozładowania się: sale gimnastyczną, ring. Raz miałem na pieńku z taką jedną ze zwiadu, to wyzwała mnie na pojedynek. Ja miałem większy zasięg, ale ona była bardziej giętka, więc skończyło się remisem. Dokończyliśmy w jej kajucie. I znów - ja miałem większy zasięg, ona była bardziej gibka. Jest wiele sposobów".
I jeszcze tekst Jacoba: "Zrobić dobry uczynek to jak zsikać się w ciemne spodnie. Czujesz błogie ciepło, ale nikt tego nie zauważy".
Nie wymieniam tutaj Mordina, bo gość to jest ogólnie beczka śmiechu. Choć mi akurat nic o seksie międzygatunkowym nie gada, a szkoda.
_________________ Tallos
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 18.02.2010, 18:34:09 |
|
|
| Cytuj: | | Choć mi akurat nic o seksie międzygatunkowym nie gada, a szkoda. |
Musisz sfinalizować romans z Garrusem lub Thane'm grając kobietą. Teksty Garrusa totalnie miażdżą, a co do cytatu - było tam jeszcze, że walczyli 9 rund i dopiero skończyło się remisem. W ogóle gość podkładający w angielskiej wersji kwestie Garrusa ma głos stworzony do opowiadania dowcipów. Najlepsze są chyba te romansowe i te w kajucie. Poza tym rzecz jasna Mordin, to już inna kategoria.
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
Za ironią często kryje się nieumiejętność myślenia. - Ghanima, Children of Dune
|
|
|
| |
|
Tallos
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 18.02.2010, 19:03:40 |
|
|
|
Brat kumpla gra obecnie na renegacie, a tam to się zdarzają momenty przerąbane. Np. w rozmowie z tą dziennikarką na Cytadeli dostała ona z pięści w twarz.
_________________ Tallos
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 18.02.2010, 19:36:16 |
|
|
|
Prawda, dostała w buźkę! Niestety, to ostatnia rozmowa z nią do końca gry ;]
Aha, najśmieszniejszy NPC w grze - Matka Asari - barmanka w Illuim. Córka Kroganina ;] Cała ona i przebieg spotkania z fanem. Szczególnie jej komentarz i historia.
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
Za ironią często kryje się nieumiejętność myślenia. - Ghanima, Children of Dune
|
|
|
| |
|
Tarosatoshi
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 08.03.2010, 12:17:22 |
|
|
Jak w temacie. Jakie teksty Wam się podobały, jakie rozśmieszyły, a może jakieś były naprawdę żenujące? Jeśli chcecie się tym podzielić, zapraszam tutaj. Może ja zacznę. Shepard:Ufasz im? Joker: Nie ufam nikomu kto zarabia więcej ode mnie EDI: Uwielbiam widok ludzi na kolanach Shepard: To statek cywilny, w ogóle cieszy mnie to że jeszcze jesteś w spodniach Joker: Zostawiam to na wolne chwile Shepard Facet: Zostaną blizny Garrus: No to szanse się wyrównają, kobiety zawsze na mnie leciały Shepard Kobieta: Zostaną blizny Garrus: Niektóre kobiety na to lecą, inna sprawa.. że to kroganki To mnie rozwaliło 
_________________ In peace - vigilance, in war - victory, in death - sacrifice
|
|
|
| |
|
Tallos
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 08.03.2010, 17:39:37 |
|
|
|
Świetne są też teksty mechaników na Normandii, zwłaszcza o kobiecych członkach załogi.
O Jack (k - kobieta, m - mężczyzna): K - wiesz, że mamy nową załogantkę na naszym podpokładzie? M - chyba powinienem ją stąd wykurzyć! K - od pasa w górę ma na sobie wyłącznie tatuaże M - to w takim razie powinienem ją powitać
O Mirandzie: K - jak tam nasze przednie amortyzatory? M - mówisz o Normandii, czy o Mirandzie? K - mówię o tym, co jest dobrze chronione, a nie o tym, co majta się na wietrze M - no nie wiem, ubiór agentki Lawson jest bardzi formalny, zawsze sprawia, że staję na baczność
Śmieszny jest też ten naćpany Volus na Ilium, który uważa się za biotycznego boga.
_________________ Tallos
|
|
|
| |
|
Pussik
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 30.03.2010, 18:16:04 |
|
|
Mnie najbardziej rozwaliła rozmowa dwóch krogan o rybach w prezydium.  Oraz sprzedawca gier, jak się wypowiada o grach rpg.  Obydwa fragmenty pochodzą z Mass Effect 2.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=zc8E_Qqsgvs
|
|
|
| |
|
 |
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Reklama: