|
|
| Autor |
Wiadomość |
aranthis
Błędny rycerz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:42:58 |
|
|
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:48:42 |
|
|
|
Ja mam w zasadzie trzy ulubione momenty. Wybór między Kaidanem i Ash w bazie gethów ze względu na spory problem natury... moralnej? I samobójstwo szefa osadników na planecie z Torianem oraz podobna sytuacja z Sarenem. Takie to było "och". No i wszystkie podróże windami, podczas których towarzysze wymieniali kilka zdań.
_________________ We all fall down.
|
|
|
| |
|
aranthis
Błędny rycerz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 23:50:45 |
|
|
|
Ehhh te pogaduchy w cytadelskich windach o ile dobrze pamietam to było coś! Brakuje mi tego typu urozmaiceń w drugiej odsłonie. Wogóle te podróże windami robiły wrażenie.
|
|
|
| |
|
Zak
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 23:52:03 |
|
|
U mnie w windach były tylko informacje podawane przez komputer 
_________________ This body holding me, Reminding me that I am not alone in, This body makes me feel eternal, All this pain is an illusion.
toolband.pl last.fm
|
|
|
| |
|
aranthis
Błędny rycerz
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 00:36:46 |
|
|
eee gaworzyli tam członkowie drużyny, gaworzyli. Tylko nie pamiętam czy te windy były na pewno w Cytadeli. Wzruszającym motywem w dwójce było dla mnie o dziwo wyznanie Sheparda, jak to w ostatnim boju z maszynami zostało zniszczonych wiele ziemskich ehm...niszczycieli. W tym jeden noszący miano naszej stolicy państwa. Czyżby head lider projektu miał polskie korzenie? http://www.youtube.com/watch?v=9f22vqslGZ8
|
|
|
| |
|
 |
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Reklama: