|
|
| Autor |
Wiadomość |
Yoda
Kmieć
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 19.01.2010, 02:55:39 |
|
|
Witam  Mam problem z zadaniem dla kolektywu magów. Chodzi mianowicie o odszukanie pięciu zwojów Banastora. Znalazłem cztery (nie pamiętam dokładnie gdzie) i nie wiem, gdzie znajduje się piąty. Czy ktoś byłby skłonny opisać mi, gdzie się każdy z tych zwojów znajdują?
|
|
|
| |
|
Thomasso
Obwoźny handlarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 19.01.2010, 10:39:58 |
|
|
_________________ Thomasso
|
|
|
| |
|
Jaquan
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 19.01.2010, 11:21:08 |
|
|
|
A jak ktoś angielskiego nie zna to już tłumaczę na polski xP Dwa leżą w wieży kręgu, dwa w ruinach świątyni (koło Azylu) i jeden w legowisku wilkołaków w ruinach Brecilian. Jako, że te w ruinach i w wieży łatwo zauważyć (pojemniki oznaczone jako starożytne teksty są nadzwyczaj wyraźne a jak nie to Tab wystarczy xP) pewnie przegapiłeś ten u wilkołaków. Jest w pomieszczeniach przylegajacych do tego gdzie znajdował się strażnik, który automatycznie prowadził cię do Pani Lasu więc po dialogu musisz tam wrócić i je przeszukać
_________________ Jaquan Ther'Geas
|
|
|
| |
|
Yoda
Kmieć
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 21.01.2010, 02:09:59 |
|
|
Angielski akurat znam, ale mimo wszystko dzięki. Faktycznie pewnie ominąłem ten u Wilkołaków, bo nie pamiętam, abym tam cokolwiek takiego znajdował. Ale skończyłem grę, zanim odpowiedzieliście, także tego zadania nie wykonałem koniec końców. Może przy następnej próbie znajdę wszystkie 5 zwojów 
|
|
|
| |
|
 |
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Reklama: