|
|
| Autor |
Wiadomość |
Zak
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 31.12.2009, 13:49:06 |
|
|
|
Otóż wklepałem oba kody (na zbroję i Shale) w polach redeem na stronie BioWare, ale w grze nie widać żadnych postępów, zupełnie nic, tak jakbym niczego nie wpisywał. Właściwie na stronie nie ma nawet żadnej z moich postaci, ani żadnego screena, są tylko achievementy.
_________________ This body holding me, Reminding me that I am not alone in, This body makes me feel eternal, All this pain is an illusion.
toolband.pl last.fm
|
|
|
| |
|
Vrenth
Pani Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 03.01.2010, 17:01:09 |
|
|
|
Ja też tak mam. Wklepałam ten na Shale i nic się nie stało.
_________________ Wish I was old and a little sentimental...
V.I.
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 03.01.2010, 17:08:28 |
|
|
|
A zalogowaliście się w grze na swoje konto na bioware?
_________________ "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain"
oceansoul.byethost22.com - czyli świat według Oci. Niezależny Blog Graczy - czyli inne spojrzenie na gry.
|
|
|
| |
|
Jaquan
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 03.01.2010, 21:49:53 |
|
|
|
Tak. I nic. Też tak mam więc DLC Shale mam z nieoficjalnego źródła...
_________________ Jaquan Ther'Geas
|
|
|
| |
|
Zak
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 05.01.2010, 22:56:32 |
|
|
| Cytuj: | | Tak. I nic. Też tak mam więc DLC Shale mam z nieoficjalnego źródła... |
Właśnie. Napisałem nawet na pomoc.ea.pl, odpowiedzi miałem się spodziewać w przeciągu 24h: | Cytuj: | | Data utworzenia: 02/01/2010 02:25 AM | Problem rozwiązanyVrenth, Jaquan najprawdopodobniej musicie zrobić coś takiego: | pomoc.ea.pl napisał(a): | Na początek proszę sprawdzić: Jeśli Dragon Age Aktualizator zawartości nie jest uruchamiany automatycznie, należy zmienić ustawienia Usługi. Aby włączyć Dragon Age Aktualizator zawartości: Uruchom services.msc z opcji Uruchom w menu Windows. Naciśnięcie klawiszy Windows + R spowoduje pojawienie się menu Uruchom. Następnie wpisz "services.msc" do okna otwórz i kliknij przycisk OK. Znajdź na liście usługę Dragon Age: Origins Updater, Kliknij dwukrotnie na usługę, aby przywołać właściwości, Naciśnij przycisk Uruchom, jeśli usługa nie jest aktualnie uruchomiona, Zmień ustawienie Typ uruchomienia na Automatyczny, Zamknij Właściwości i interfejsu usługi. |
U mnie to zadziałało 
_________________ This body holding me, Reminding me that I am not alone in, This body makes me feel eternal, All this pain is an illusion.
toolband.pl last.fm
|
|
|
| |
|
Vrenth
Pani Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 12.01.2010, 13:58:48 |
|
|
Dzięki, Zak! Działa 
_________________ Wish I was old and a little sentimental...
V.I.
|
|
|
| |
|
dagonet
Przybłęda
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 02:05:44 |
|
|
|
nie mam pojęcia jak rozpocząć ten quest, grę ukończyłem i znajduje sie w sali tronowej z ktorej wyjscie rozpoczyna mi napisy koncowe i wraca do menu. czy w ogole jest mozliwosc wykonania tego questa po ukonczeniu gry?
|
|
|
| |
|
Avis
Czeladnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 02:55:07 |
|
|
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 10:55:05 |
|
|
|
Część jak najbardziej się da. Potrzeba do tego tylko "post-campaign" save'a, który powinien się utworzyć automatycznie... A jak się nie utworzył, to spróbuj wczytać ostatniego save'a przed ubiciem Arcydemona i spróbować zakończyć jeszcze raz. W zasadzie chyba jedynym warunkiem, by taki quest zadziałał (bo nie powiedziałeś nawet, czy oficjalny, czy fanowski), jest to, że potrzebuje on nowej lokacji na mapie świata. Jeśli dzieje się w Denerim np., to już raczej nie można do niego wejść. Ale tu akurat pewna nie jestem, nie bawię się w to zbytnio.
_________________ "Computer games don't affect kids negatively, I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."
|
|
|
| |
|
Avis
Czeladnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 11:45:17 |
|
|
Serio? Da sie wyjsc z oblezonego Denerim, zeby se jeszcze podygać po Shale, czy inne takie? Wow... Chyba i tak nikt z poczuciem narracji by tego nie zrobil 
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 11:52:39 |
|
|
|
Nie z Denerim. Po ukończeniu wątku głównego, po ubiciu Arcydemona.
_________________ "Computer games don't affect kids negatively, I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."
|
|
|
| |
|
Jaquan
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 12:53:09 |
|
|
|
Po małej przerwie z DA uruchomiłem grę ponownie i zalogowałem się na swoje konto w Bioware Social Network i co się okazuje? Że z jakiegoś powodu Gra uznaje, że nie jestem na koncie posiadacza DLC Kamienny więzień. I nie mogę uruchomić gry. DLC ściągnąłem używając samej gry jak tylko rozwiązałem problem z brakiem autouaktualniania gry. Wie ktoś co zrobić? Informacje na moim koncie w profilu wyraźnie wskazują, że mam zarejestrowany ten DLC.
EDIT. No i kolejny problem. Zakupiłem powrót do Ostagaru. zaczęło mi go pobierać i w trakcie miałem skok napięcia - ponowne uruchomienie kompa. Odpalam DA z myślą no cóż dobiorę a tu? Figa płać ponownie mimo, że profil wskazuje wyraźnie, że zakupiłem. Więc czuję się w pełni usprawiedliwiony korzystając ze źródła alternatywnego.
_________________ Jaquan Ther'Geas
|
|
|
| |
|
Tarosatoshi
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 05.02.2010, 19:09:15 |
|
|
|
Hmm... mam problem ze wczytaniem gry niemal za każdym razem bo ponoć nie mam dostępu do DLC. Jest na to rada. Uruchom grę jako administrator, i sprawdź czy masz w pobraniach wszystko ściągnięte, powinno być "Aktywne" lub "Brak dostępu" Jeśli aktywne spróbuj wczytać, jeśli nie, uruchom jeszcze raz jako admin, wyloguj sie w grze i zaloguj raz jeszcze, ostatecznie restartuj grę znów ale cały czas jako admin. Powinno zaskoczyć.
Co tyczy się drugiego problemu, zaskoczyła mi sieć i wypadło ściąganie, przez chwile było do pobrania ale potem znów zaskoczyło, a próbowałeś to "kupić" raz jeszcze - znaczy kliknąć na "Kup"?
_________________ In peace - vigilance, in war - victory, in death - sacrifice
|
|
|
| |
|
 |
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 13 ] |
|
Reklama: gry online | dowcipy | odżywki białkowe