|
|
| Autor |
Wiadomość |
Tarosatoshi
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 02.02.2010, 19:14:35 |
|
|
|
Zapewne wielu z Was na swej drodze natknęło się na miejsca 'charakterystyczne' - "Charakterystyczne drzewo" - łódź - głaz czy co to tam jest. W każdym miejscu właściwie znajduje się takie coś a my nie możemy wejść z tym w interakcje. Zawsze pojawia się napis że "To 'x' jest bardzo charakterystyczne jednak nie znajdujesz tu nic wartego uwagi" lub podobnie.
Zawsze się nad tym zastanawiałem, może Wy też, a może ktoś odkrył ten niewiadomy mi sekret. Nie odnalazłem takiego tematu, dlatego chciałem zapytać Was doświadczonych graczy, co sądzicie na ten temat, a może istnieją jakiejś spekulacje? Czekam na odpowiedzi.
Temat przeniesiony do bardziej odpowiedniego działu. - Vrenth.
_________________ In peace - vigilance, in war - victory, in death - sacrifice
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 02.02.2010, 19:19:13 |
|
|
|
Możesz uaktywnić w ten sposób kolejny tryb swojego ogara. Po prostu jak masz go w drużynie zaczynasz nim kierowac a wtedy on... Obsikuje charakterystyczne miejsca^^
_________________ They will not force us, They will stop degrading us, They will not control us, We will be victorious.
|
|
|
| |
|
Suiseiseki
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 02.02.2010, 20:30:35 |
|
|
|
Pies otrzymuję wtedy premię za znany teren.
_________________ What, just because a guy likes to dress effeminately, and hang around with another extremely attractive man, and read yaoi, and flaunt his gorgeous abs, and stroke a phallic symbol suggestively in every other scene, that automatically makes him gay?
|
|
|
| |
|
Nicky
Karczmarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 02.02.2010, 22:51:35 |
|
|
|
Poważnie? ^^ Byłem pewien, że można je "zaznaczać" czy co tam, tylko grając magiem (bo jeszcze tylko magiem nie grałem jako główną... właściwie ogarem też nie ^^).
Ale szczerze ta opcja mi się bardzo podoba i nie omieszkam odwiedzić ich z pieskiem już niedługo ^^
_________________ After I have become the Spectre, the whole universe's going to respect humanity.
|
|
|
| |
|
Tarosatoshi
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 02.02.2010, 23:08:35 |
|
|
Żartujecie.. Nigdy bym na to nie wpadł... Hmm... ciekawe, dziękuję więc za odpowiedź 
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 02.02.2010, 23:11:57 |
|
|
Jeśli przyjdziesz na to miejsce z psem, to zamiast "niczego ciekawego" dowiadujesz się, że pies wydaje się być zainteresowany... więc jak najbardziej byś wpadł  A jeśli ktoś ciekawski, to dokładniej mówiąc, uaktywnia się Mabari Dominance. Tu wpisik z kodeksu.
_________________ "Computer games don't affect kids negatively, I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."
|
|
|
| |
|
Tarosatoshi
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 05.02.2010, 19:37:06 |
|
|
Dobra, to faktycznie działa. Po prostu stwierdziłem że branie psa do oddziału będzie emm... no za mało osób do dialogu, okazało się jednak że tak nie jest. Gadatliwego mam Mabari 
|
|
|
| |
|
 |
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Reklama: