|
|
| Autor |
Wiadomość |
Rivelon
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 06.02.2010, 14:03:55 |
|
|
|
Przyłączyłem się do Obozu Bandytów wykonałem sporo questów, bylem sprawdzić jak się sprawy mają w Mieście...i Szefu Don ucieszył się że ma takiego gościa jak ja w swoich szeregach, rozgadał się i ''jak by w nagrodę'' nadał mi tytuł MYŚLIWEGO o.O
Moje pytanie brzmi dlaczego akurat myśliwy????? (btw. nie podejmowałem wcześniej działań z myślą o tym aby w przyszłości być myśliwym, w prost przeciwnie pakuję w siłę, walkę mieczem, kowalstwo...)
...a może tytuł myśliwego w Obozie Dona to mus? z góry thx z odpowiedź...;]
Nie pogrubiamy całego tekstu. Post wydzielony. - dop. Polinick
_________________ KiX®
Ostatnio edytowano Sob 06.02.2010, 14:05:41 przez Rivelon, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 06.02.2010, 14:04:57 |
|
|
|
Ranga "Myśliwego" nie ma tak naprawdę nic wspólnego z myślistwem, nie przejmuj się, możesz sobie być wojownikiem.
_________________ We all fall down.
|
|
|
| |
|
Rivelon
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 12.02.2010, 21:53:10 |
|
|
|
Uzupełniając... Wykonuje kolejne zadania fabularne, Inkwizytor nakazuje mi odnaleźć Kryształowe Dyski, melduję o ty swojemu Szefowi (Donowi) ten zaś nakazuje mi wspomniane Dyski przynieść jemu, a nie Wielkiemu Inkwizytorowi. Gdy wykonasz tę misje, udowadniasz Dinowi swą wartość i lojalność, a ten mianuje cię za to Wojownikiem. A wiec ze zwykłego (niezwykłego;) Myśliwego stajesz się prawdziwym Wojem, co upoważnia cie do wymiany pancerza na lepszy.
_________________ KiX®
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 01:07:54 |
|
|
|
To tylko nazwy kolejnych gildyjnych "rang", nie mają one żadnego wpływu na rozwój postaci. Później nie staniesz się magiem :P
_________________ We all fall down.
|
|
|
| |
|
 |
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Reklama: