|
|
| Autor |
Wiadomość |
Tyrion Lannister
Obwoźny handlarz
Dołączył(a): 11.07.2008 Skąd: Paprotnia/Brzeziny koło Łodzi Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 03.09.2009, 19:58:48 |
|
|
Mam takie głupie pytanie(z góry ostrzegam  ). Wiem, że granie w Lineage 2 i uczenie się na dosyć przyzwoitym poziomie jest raczej niemożliwe. Czy taka opcja jest możliwa z graniem w WoWa  ? Nie jakieś no-life, że to niby po 3-6 godzin dziennie.
_________________ Piotr jestem
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 03.09.2009, 20:06:04 |
|
|
|
WoW jest o tyle fajną grą, że istnieje mnóstwo "rodzajów" grania. Od pustego klepania potworków, po wielkie walki pvp i napawanie się wspaniałą fabułą. Ja gram obecnie po te 3 godziny dziennie i właściwie taka gra nie wyklucza żadnego sposobu. Jak najbardziej można.
_________________ We all fall down.
|
|
|
| |
|
Tyrion Lannister
Obwoźny handlarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 14:59:19 |
|
|
Zastanawiam się nad wyborem postaci. Wiadomo, że nie będę grał więcej niż 2-3 godziny dziennie pewnie wyklucza jakieś postacie. Chciałbym pograć czymś z ally, ale nie mogę się zdecydować. Dark Elf łotrzyk jest wymagającą postacią? Jak ktoś by miał jakieś ogólne rady to z góry dziękuje  .
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 15:44:25 |
|
|
|
Najłatwiejszą (czyli taką, przy której dopracowaniu spędza się najmniej czasu) jest bez wątpienia paladyn, więc jego bym sugerował. Łotrzyk jest świetny do pvp, jeśli lubi się atakować z zaskoczenia i zadawać jak największe obrażenia w jak najmniejszym czasie, ale przy dużym narażaniu siebie samego. No i jednak trzeba trochę pograć, żeby nabrać wprawy.
|
|
|
| |
|
Tyrion Lannister
Obwoźny handlarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 16:14:59 |
|
|
|
Mhm. Człowiek jest najlepszą rasą dla paladyna? Jaką broń byś proponował dla takiej postaci?
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 16:22:25 |
|
|
|
Ciężko mi powiedzieć, nie grałem nigdy paladynem. Ale doszły do mnie opinie, że najlepszą rasą jest krasnolud. Popatrz jakie zdolności rasowe mają poszczególne rasy i wybierz sobie taką, jaka będzie Ci odpowiadała. A broń... ja wiem? Chyba najlepiej coś dwuręcznego, bo największy bazowe obrażenia, a paladynowi na tym zależy.
|
|
|
| |
|
Zak
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 16:23:45 |
|
|
Paladyn jest najłatwiejszą klasą na początek - to fakt, lecz, kiedy ja zaczynałem grać w WoWa to wybrałem huntera. Szybko jednak zmieniłem klasę, bo po prostu mi nie pasowała. Na początek powinieneś "iść za głosem serca" ^^ Wybierz co Ci pasuję, poducz się trochę grać, a później stwórz nową postać lub zostań przy aktualnej  Najlepszą bronią dla paladyna jest - tak jak napisał Pol - coś dwuręcznego. Młot lub jakiś miecz.
_________________ This body holding me, Reminding me that I am not alone in, This body makes me feel eternal, All this pain is an illusion.
toolband.pl last.fm
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 18:33:01 |
|
|
|
Zależy jakiego Pala będziesz robił, bo jeśli postanowisz sobie tanka zrobić to nie radzę latać z dwuręczniakiem. Ale jeśli Retribution, to tylko dwuręczniaki, żeby jak największy DPS mieć. A Pal Healer to byle jaka broń, byleby dawała duże magiczne bonusy.
_________________ Silmoren Un'Shallah, Królewski Mistrz Broni Trójręcznych
|
|
|
| |
|
Tyrion Lannister
Obwoźny handlarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 19:52:37 |
|
|
|
Mam pytanie odnośnie umiejętności. Jest możliwość by wykupić wszystkie czy jest jakiś limit?(trochę tych umiejętności jest)
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 20:20:57 |
|
|
|
Powiem Ci od razu, nie baw się w kupowanie najważniejszych umiejętności z każdego drzewka, bo nie stworzysz Paladyna a jakąś ciote. Zastanów się jakim Palem chcesz grać i ładuj punkty tylko w umiejętności z jednego z trzech drzewek (chociaż chyba i tak na wszystkie skille nie starczy)
|
|
|
| |
|
Tyrion Lannister
Obwoźny handlarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 22:00:45 |
|
|
Mhm rozumiem. Tak chciałbym zrobić dmg dealera czy jak to zwiecie dpsa. Jak próbowałem zacząć jakieś kilka miesięcy temu był szał na paladyna co się zwał shockadin. Na jakim drzewku on bazuje i jak to obecnie się sprawdza? Edit: Znalazłem tyle, że są dwa typy paladynów, czyli shockadin pod holy i paladyn pod retri. Który lepiej się sprawdza? 
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 22:02:23 |
|
|
|
Nie no, skille to Ty kupuj prawie wszystko, szczególnie paladynem. Ograniczeń co do ilości nie ma. Silmorenowi chodziło o telanty, do których zyskujesz dostęp od 10 poziomu. Tam ograniczają Cię punkty talentów, których masz w sumie do wydania 71 (po 1 za poziom).
|
|
|
| |
|
Tyrion Lannister
Obwoźny handlarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 22:13:05 |
|
|
Drążąc dalej forum serwera, który mi polecił Polinick chyba zdecyduje się na shockadina czyli tego pod holy. Z tego co czytam to retri jest przesadzony  . Jakieś drzewko na polowanie(expienie) specjalne czy można śmiało tym od paladyna pod holy? http://www.wowhead.com/?talent#sEhdx00s ... IzGzIb:0uT Z tego co pamiętam dało się za parę złotych monet resetować te umiejętności.(chyba z każdym razem zwiększał się koszt resetowania) Dzięki za dotychczasowe rady. Pewnie jeszcze zadam parę pytań. 
Ostatnio edytowano Nie 06.09.2009, 22:16:14 przez Tyrion Lannister, łącznie edytowano 2 razy
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 22:15:31 |
|
|
|
Polinicka, dwa razy "i" ;) Retri jest przesadzony, fakt, ale holy sobie nie pograsz solo za bardzo, weź to pod uwagę.
|
|
|
| |
|
Tyrion Lannister
Obwoźny handlarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 22:30:10 |
|
|
Przepraszam za tą literkę  . To retri jest pod bardziej solową grę? Jeśli tak to bardziej by pasował pod mój tryb grania czyli 1-3 godziny dziennie.(chociaz klan/gildia to raczej podstawa nie nudzenia się) Tylko z tego co czytam to nie darzą gracze sympatią tych co grają retri paladynami.  Żeby nie nadużywać waszej cierpliwości wypróbuję paladyna i zobaczę czy w ogóle będzie mi odpowiadał. 
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 22:33:17 |
|
|
|
Retri pal po mojej stronie to świetna rzecz, gorzej, jeśli przeciwnik takim gra, bo jest naprawdę ciężki do zabicia. A jak już zaczniesz grać i zdecydujesz się na jakąś klasę, to chętnie Cię przyjmę do gildii, ale to już na pw.
|
|
|
| |
|
Zak
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 06.09.2009, 22:34:49 |
|
|
Gildia praktycznie do niczego Ci się nie przyda póki nie wbijesz 60-80 . Co prawda, łatwiej będzie Ci znaleźć ekipę na jakąś słabszą inste, ale na niższych poziomach obejdzie się bez tego. Poza tym niektóre instancje robi się więcej niż 3 godziny  No, ale gildia to nie tylko korzyści materialne. Świetni ludzie i fajny klimat też się liczą 
_________________ This body holding me, Reminding me that I am not alone in, This body makes me feel eternal, All this pain is an illusion.
toolband.pl last.fm
|
|
|
| |
|
Tariel
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 09.09.2009, 00:56:48 |
|
|
|
Jesli chcesz szybko wibic max lvl to tylko hunter. A jesli ci zalezy na grze zespolowej to wybierz klase z mozliwoscia tankowania lub leczenia bo takich postaci zawsze brakuje i zawsze bedziesz mogl zanlesc kogos do grania. I niesety jak tu niektorzy napisali ze "piersze" dungoeny sa bardzo dlugie w robieniu.Ja bym na twoim miejscu wstrzymal z gra do premiery patcha 3.3 dzieki niemu bedziesz mogl znalesc osoby do instacji z roznych serwerow.
_________________ Remeber The Sunwell
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 09.09.2009, 11:33:04 |
|
|
|
Zgadza się, ale mówimy o serwerach prywatnych, na których jeszcze długi czas nie pojawi się 3.2, więc nie ma na co czekać. A do gry solo każda klasa jest bardzo dobra, bo każda oferuje inne możliwości na wykonanie questów.
|
|
|
| |
|
Noth
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 09.09.2009, 15:52:52 |
|
|
|
Póki co jest jeden priv na 3.2.0 i to Burlexa co kiedyś był w ScpaeGaming albo MMORPG4FREE niepamiętam i z tego co isę orientuje to większość instów tam otwarte, SangReal niedługo na 3.2.0 wchodzi razem z Ulduar no i MagicWOW też niedługo chyba na 3.2.0 też będzie.
_________________ Gram na WoWnexus.
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 09.09.2009, 15:55:01 |
|
|
|
|
|
| |
|
Noth
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 09.09.2009, 15:57:28 |
|
|
| Silmoren napisał(a): | | Scape był świetnym serwerem, większość rzeczy tam działała. Nie zlicze ile godzin na tym serwerze zjadłem przy WoWie...szkoda że się rozpadł |
No wybacz ale mniej już bugów w Northrend ma taki WOWnexus albo Sunwell ale swoją drogą większość graczy z ScapeGaming jest na MagicWoW nawet polacy, baa nawet persowie mają swoje sub forum na forum serwera 
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 09.09.2009, 17:05:24 |
|
|
|
Mówie o Scapie przed ich rozpadnięciem, jeśli teraz odnowili Scape albo podzielili się na osobne, mniejsze serwery to nie wiem i nawet mnie to już nie obchodzi. Chodzi mi jedynie o czasy przed WotLKiem, baaa, nawet przed wprowadzeniem Sunwell, wtedy Scape rządził niepodzielnie, a granie tam było świetne.
Warlords of Vengeance!...meh, rozmarzyłem się
|
|
|
| |
|
Enviriss
Agent
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.09.2009, 21:04:57 |
|
|
|
Moi znajomi też grali na scape.Rozumiem,że był taki oblegany ze względu na WotLK i rate x2.Wiem też,że rozpadł się przez miesięczną cofke wynikiem której wielu graczy odeszło na inne serwery.Hmm...Mimo wszystko jednak orginalny serwer-nie prywatny jest raczej najlepszy.
BTW : gra ktoś na Theatre of Dreams ??
_________________ Studio któremu tyle zawdzięczamy...
Rank one forever
|
|
|
| |
|
Tariel
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 00:58:05 |
|
|
|
Ten temat powinien zostac zamkniety z powodu porpagoawania piractwa bo granie na pirv serwerach to nic innego jak granie na pirackich wersjach gier. A osoby udzielajace "wspanialych" rad powinny na zawsze zamilknac bo pewnie na platnym serwerze to nawet na wersji trial nie graly. Granie w wowa na priv serwerach jest jak granie w bete albo w demo. Ja gram od 2 lat i place abonament i nie zaluje ani jednej wydanej zlotowki. Taka pozadna strona a porpaguje piractwo wstyd.
|
|
|
| |
|
Loki Lyesmyth
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 01:45:33 |
|
|
|
propaguje bo ma temat w którym jest 275 postów?
Osobiście też się dziwie że są ludzie którym szkoda tej stówki na 2 miesiące, i godzą się w granie w takiego gniota (a jak w innej grze jest od zajechania błędów to o nich nie wspominają)
ale cóż zrobić? ja moge siętylk ocieszyć że conan nie ma pirackich serwów ^^
_________________ And we're all to blame We've gone too far From pride to shame We're trying so hard We're dying in vain We're hopelessly blissful and blind to all we are We want it all With no sacrifice!!
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 02:03:13 |
|
|
| Cytuj: | | Ten temat powinien zostac zamkniety z powodu porpagoawania piractwa bo granie na pirv serwerach to nic innego jak granie na pirackich wersjach gier. |
I serio uważasz, że zamknięcie tematu spowoduje, że ktokolwiek, kto piracił i grał na tych "priv serwerach", przestanie to robić??? O, naiwności, jeśli ktoś piraci i pozwala mu na to jego moralność, to zamykanie takiego czy owego tematu niczego nie zmieni. Nie w tym tkwi problem. Ale to nie miejsce na dyskusje o tym, raczej temat o piractwie, jest takowy na forum. W każdym razie, nie widzę powodów do zamykania tego tematu, bo mowa tu chyba także o kwestiach związanych z samą grą, nie tylko o nielegalnych serwerach.
_________________ "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain"
oceansoul.byethost22.com - czyli świat według Oci. Niezależny Blog Graczy - czyli inne spojrzenie na gry.
|
|
|
| |
|
Zak
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 09:44:13 |
|
|
|
Uwierz mi, że gdybym posiadał konto bankowe i stałe zarobki to, choć jeden miesiąc zagrałbym na oficjalnym serwerze. I jeśli Cię to usatysfakcjonuje to miałem nawet triala, ale na globalu grałem, na koncie znajomego.
toolband.pl last.fm
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 12:51:26 |
|
|
Zacznijmy od bardzo ciekawej sprawy, jaką jest Blizzardowe nastawienie do prywatnych serwerów. Do niedawna Blizz nie robił absolutnie nic by zamknąć jakikolwiek prywatny serwer WoWa. Baa, podobno serwery działające na TBC do dzisiaj nie mają żadnych problemów z Blizzem. "Antypiratem" okazał się WotLK. Dodatkowo nadmienię taką ciekawą sprawę, którą mi kumpel naświetlił: ponoć dość duża ekipa pracująca przy starym Scape dostała posady w samym Blizzardzie  Plus fakt, że na prywatnym serwerze można grać wersją zassaną z oficjalnej strony Blizza  Nie trzeba do tego nawet specjalnych modów czy przeróbek
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 14:29:52 |
|
|
| Cytuj: | którą mi kumpel naświetlił: ponoć dość duża ekipa pracująca przy starym Scape dostała posady w samym Blizzardzie  |
Usuń "ponoć" - to fakt. | Cytuj: | Plus fakt, że na prywatnym serwerze można grać wersją zassaną z oficjalnej strony Blizza Nie trzeba do tego nawet specjalnych modów czy przeróbek |
Dokładnie. Zastanawia mnie fakt - dlaczego w sklepie pudło kosztuje ciężką forsę, a ze strony jest za free legalnie? Idiotyzm. A wiele osób gra (ja mam zamiar jak tylko miejsce na dysku się zwolni tak zrobić) na unofficialach z dwóch powodów: 1. Trochę głupio wydać grubą kasę, a później zorientować się, że gra jest do d... lub po prostu się nie podoba. 2. Nauczyć się grać. Co jak co, ale 40-50zł na miesiąc za to by nauczyć się sterować i takie tam to ja płacił nie będę. Wolę się nauczyć za darmo, a na oficjalnym przynajmniej nie będę lamił.
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
Za ironią często kryje się nieumiejętność myślenia. - Ghanima, Children of Dune
|
|
|
| |
|
Enviriss
Agent
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 15:07:15 |
|
|
| Reynevan napisał(a): | | Dokładnie. Zastanawia mnie fakt - dlaczego w sklepie pudło kosztuje ciężką forsę, a ze strony jest za free legalnie? |
Mowa o trialu ? Jeśli tak no to się zgadza.Ale pełna wersja gry nie jest dostępna do pobrania legalnie ze strony Blizza,wg moich wiadomości. A co do piracenia...gdybym tylko miał taką możliwość to oczywiście że grałbym na officialu.
_________________ Studio któremu tyle zawdzięczamy...
Rank one forever
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 15:13:05 |
|
|
Mowa o grze, bo jak się chce grać na nieoficjalnych to trial wiele nie przeszkadza.
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
Za ironią często kryje się nieumiejętność myślenia. - Ghanima, Children of Dune
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 15:15:23 |
|
|
| Enviriss napisał(a): | | Ale pełna wersja gry nie jest dostępna do pobrania legalnie ze strony Blizza,wg moich wiadomości. |
Jest dostępna, wersja pobierana z oficjala Blizza nie różni się technicznie niczym od wersji pudełkowej, jedynie w wersji pudełkowej masz pre-paida, który umożliwia Ci granie przez miesiąc-dwa, a wersja internetowa to 10-dniowy trial, do którego osobno trzeba dokupić karty pre-paid. Trial w przypadku gier MMO to nie gra, w której nie ma iluśtam lokacji, bossów, itemów itd. Słowo trial w tym znaczeniu odnosi się wyłącznie do możliwej ilości godzin spędzonych na "legalnym" graniu na oficjalnym serwerze.
|
|
|
| |
|
Noth
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 16:37:37 |
|
|
|
Właściwie to blizzarda można obejść z WOTLK przykłady ? no NP: Andeeria której groziło zamknięcie serwera bo dedyk na którym był postawiony serwer wycofał się z hostowania andeeri bo bali się blizzard, ale można to w łatwy sposób obejść wystarczy że nowego dedyka z Rosji zamówisz najpewniej niewiem jak dalej jest z tą sprawą, co do globa to gdybym miał kasę to napewno bym poszedł ale póki co brak funduszy mnie dobija :/ sam chętnie chce pograć na globie ale niema na to specjalnych szans narazie może kiedyś.
|
|
|
| |
|
Loki Lyesmyth
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 19:08:19 |
|
|
| Reynevan napisał(a): |
Dokładnie. Zastanawia mnie fakt - dlaczego w sklepie pudło kosztuje ciężką forsę, a ze strony jest za free legalnie? Idiotyzm.
|
bo płacisz za klucz, nei za pudełko | Reynevan napisał(a): | A wiele osób gra (ja mam zamiar jak tylko miejsce na dysku się zwolni tak zrobić) na unofficialach z dwóch powodów: 1. Trochę głupio wydać grubą kasę, a później zorientować się, że gra jest do d... lub po prostu się nie podoba. |
Nie ****, sarter do wowa bez BC to 40 złotych | Reynevan napisał(a): | | 2. Nauczyć się grać. Co jak co, ale 40-50zł na miesiąc za to by nauczyć się sterować i takie tam to ja płacił nie będę. Wolę się nauczyć za darmo, a na oficjalnym przynajmniej nie będę lamił. |
Chcesz się nauczyć grac, na serwerze gdzie połowa skillio u wszystkci hklas nie działa, o atutach nie wspominając, na serwerze gdzie w godzinach szczytu jest może 400 graczy ? Jaja se robisz? | Cytuj: | | Właściwie to blizzarda można obejść z WOTLK przykłady ? no NP: Andeeria której groziło zamknięcie serwera bo dedyk na którym był postawiony serwer wycofał się z hostowania andeeri bo bali się blizzard, ale można to w łatwy sposób obejść wystarczy że nowego dedyka z Rosji zamówisz najpewniej niewiem jak dalej jest z tą sprawą, co do globa to gdybym miał kasę to napewno bym poszedł ale póki co brak funduszy mnie dobija :/ sam chętnie chce pograć na globie ale niema na to specjalnych szans narazie może kiedyś. |
Pod warunkiem że za te pół roku będzie ci sie chiało pożucić tę full ubraną psotać Jeszcze jedno przekleństwo i przywitasz się z upomnieniem. - dop. Polinick
_________________ And we're all to blame We've gone too far From pride to shame We're trying so hard We're dying in vain We're hopelessly blissful and blind to all we are We want it all With no sacrifice!!
|
|
|
| |
|
Tariel
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.09.2009, 20:02:26 |
|
|
|
no fakt troche mnie ponioslo ale przez to ze niecierpie priv serwerow oraz osob ktore po graniu w nich wiedza o grze wszystko. Ale jesli ktos ma jakies pytania chcetnie sluze pomoca nawet w kwestii platnosci i posiadani konta.
|
|
|
| |
|
Yahoo1236
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 08.11.2009, 21:59:46 |
|
|
Co do globala to w Polsce gra na nim jest ze tak powiem malo oplacalna. Placic cos okolo 30-50 zlotych miesiecznie(zalezy od kursu Euro). Wiem ze gra na privach jest latwiejsza i mniej ciekawa niz na globalu ale WoW to gra i powinna bawic a nie od razu "Robie konto na globalu i siedze cale dnie" Bo niestety tak trzeba zeby sie to oplacalo  takie moje zdanie. O! I szukam dobrego serwa 2.4.3 ; )
_________________ Życie jest jak gra, im dłużej w nią grasz w tym większe bagno wpada twój bohater.
Możesz mi nie wierzyć, ale jeśli mi uwierzysz, zobaczysz świat piękniejszy niż zwykle.
|
|
|
| |
|
Eleeist
Wróżbita
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 16:11:40 |
|
|
Co sądzicie o ostatnim patchu 3.3? W końcu QuestHelper nie będzie już potrzebny  .
|
|
|
| |
|
Noth
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 13.12.2009, 10:37:38 |
|
|
|
Odnośnie patcha, to śmiać mnie się chce że teraz muszą czekać 28 dni na wejście do Rotface, Festerguta i Dr. Putricide. Raidowa instancja jest jeszcze nie dokończona praktycznie ponieważ przeprowadzono testy wszystkich bossów poza Lich Kingiem, powtarza się sytuacja z 3.1.0 kiedy to Yogg - Saron nie był testowany.
|
|
|
| |
|
Shar
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 03.01.2010, 17:31:12 |
|
|
|
Właśnie zgłupiałam. Zainstalowałam sobie WoW. Włączam, loguje się wszystko pięknie ładne. Musi się zresetować - spoko. Po czym włącza mi się ściąganie world of warcraft installer które potrzebuje 15 GB. Co to niby ma być. I co ja mam zrobić z tym? Ja chce po prostu pograć na podstawce.
_________________ My beloved monster and me, we go everywhere together... Hot, Horrible, and in Color. Life is good.
Shar La'Fey
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 03.01.2010, 17:42:35 |
|
|
|
To albo znajdź sobie pirata z postawką, albo ściągaj na oficjalu 15 gb, bo i tak musisz mieć poprawki z TBC i WOTLK, żeby pograć na serwerach Blizzarda.
|
|
|
| |
|
Reklama: