|
|
| Autor |
Wiadomość |
Jeggred
Czeladnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 17.08.2006, 23:07:01 |
|
|
Nareszcie tłumaczenie TDD dobiegło końca. No może nie do końca, bo może zawierać sporo błędów i jest pod nie-Weidu, no ale to zawsze coś ;].
_________________ Wolę, żeby ludzie nienawidzili mnie za to kim jestem, niż kochali za to kim nie jestem
Jestem grzesznikiem i o tym wiem Grzesznikiem jestem tak to wiem
|
|
|
| |
|
Oress
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 18.08.2006, 09:20:37 |
|
|
|
ej jak możecie to podajcie adres do TDD. skąd mógłbym sciagnos wersje nie-WeiDU, bo tłumaczenie podchodzi właśnie pod nie-WeiDU, a nigdzie jej nie moge znaleśc, na CoBie jest adres to takiej wersji, ale nie dziala, a reszta to niestety wersja WeiDU...
|
|
|
| |
|
Jeggred
Czeladnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 18.08.2006, 09:27:49 |
|
|
_________________ Wolę, żeby ludzie nienawidzili mnie za to kim jestem, niż kochali za to kim nie jestem
|
|
|
| |
|
Oress
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 18.08.2006, 12:39:22 |
|
|
Wielkie dzieki Jaggredzie, no to teraz zaczynam gre od początku
Moje Wielkie Gratulacje dla Thug Poeta i Gigantusa z CoB- świetna robota  !!
|
|
|
| |
|
Jeggred
Czeladnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 18.08.2006, 16:01:51 |
|
|
| Oress napisał(a): | | Wielkie dzieki Jaggredzie |
Znowu się zaczyna ...
Mam pytanko ... w jakim momencie zaczyna sie TDD ? Zrobiłem Pieśniarza Klingi, wyszedłem z więzienia i nic. Kiedyś przez chwile grałem w TDD po angielsku (potem się zaczoł sypac i przestałem) ale z tego co pamiętam to chyba ktoś powinien do mnie podejść. A przynajmniej powinni być nowu NPC ale żadnego niespotkałem mimo, że przeszukałem całe miasto. Pamiętam, ze Kivan powinien być na Promenadzie ale go nima ... 
|
|
|
| |
|
ThugPoet
Przybłęda
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 24.08.2006, 08:08:46 |
|
|
oprócz mega questu po pokonaniu irka (zagadaj z mellisane), masz mnostwó innych questów (lokacje: eshpurta, purskal, hall wiedzy, riatavin, trollowe wzgórza i inne - o tych miejscach dowiadujesz się stopniowo z map itp wiec zalecany jest spokój  )
masz kwesty zwiazane z NPCami - btw Kivana na Promenadzie nigdy nie było (raczej Wzgórrza Umar o ile sie nie myle
Innych kolesyi znajdziesz
Adario - Miedziany Diadem
Kagain - bramy miasta
dzielnica swiatyń - Avaunis. Jest jeszcze Robillard, Xzar i Montaron obok siedziby Harfiarzy i wogóle kilkanaście godzin nowej zabawy
|
|
|
| |
|
Murde'rash
Poszukiwacz przygód
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 25.08.2006, 12:20:37 |
|
|
|
Siemanko,
mam takie pytanie - co sądzicie o Modzie Unfinished Buissness?
Pozdrowionki
_________________ The burden of failure is the most terrible punishment of all.
|
|
|
| |
|
Arithon
Najemnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 19.04.2007, 18:06:07 |
|
|
|
Takie strasznie głupie pytanie hehe. Jak dodaję czary i postacie z modów to gdzie je wrzucić? Bo jak daję do Overrides to mi się w grze nie pojawiają :/
_________________ Gromy i wiatry przemówią jego ustami
Wewnątrz niego ogień i lawa
Jego źródłem topaz i agat
Popędzi jak błyskawica
Jego imieniem będzie głód, legiony, wojna, plaga i śmierć...
|
|
|
| |
|
Oress
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 19.04.2007, 18:15:26 |
|
|
|
hę?
ściągasz moda, wypakowywujesz do katalogu z grą, klikach na ikonkę z nazwą moda, i postępujesz zgodnie z tym co tam jest napisane, a potem odpalasz gę i jest git^^
_________________ Semper Fidelis
|
|
|
| |
|
Icestalker
Uliczny artysta
Dołączył(a): 01.05.2007 Skąd: Za rzekami i oceanami... dosłownie. Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 01.05.2007, 15:09:57 |
|
|
| Murde'rash napisał(a): | Siemanko, mam takie pytanie - co sądzicie o Modzie Unfinished Buissness? Pozdrowionki |
Jest to świetna próba przywrócenia cząsteczki tego, czym naprawdę miało być BG2. Z tego co mówią twórcy BG2 miało być duuużo większe, ale niestety. Połowę trzeba było uciąć. Dobrze się więc stało, że powstał UB. Wrty spróbowania mod, nawet jeśli nie wnosi oszałamiającej ilości questów. Wysłany Wto 01.5.2007 21:12:28: | Jeggred napisał(a): | | Oress napisał(a): | | Wielkie dzieki Jaggredzie |
Znowu się zaczyna ...
Mam pytanko ... w jakim momencie zaczyna sie TDD ? Zrobiłem Pieśniarza Klingi, wyszedłem z więzienia i nic. Kiedyś przez chwile grałem w TDD po angielsku (potem się zaczoł sypac i przestałem) ale z tego co pamiętam to chyba ktoś powinien do mnie podejść. A przynajmniej powinni być nowu NPC ale żadnego niespotkałem mimo, że przeszukałem całe miasto. Pamiętam, ze Kivan powinien być na Promenadzie ale go nima ...  |
No cóż, jesteś pewien, że zacząłeś nową grę? Tak się tylko pytam, bo pierwsze zmiany powinieneś zauważyć jeszcze w Lochu. Spróbuj zainstalować TDD jeszcze raz.
_________________ Ożesz, ta awaria ludzi z zaświatów aż ściągnęła - Orish ^^
|
|
|
| |
|
Ingmar
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 01.05.2007, 18:10:42 |
|
|
| Icestalker napisał(a): | | Z tego co mówią twórcy BG2 miało być duuużo większe, ale niestety. Połowę trzeba było uciąć. Dobrze się więc stało, że powstał UB. Wrty spróbowania mod, nawet jeśli nie wnosi oszałamiającej ilości questów. |
Tja, UB jest naprawdę wart zainstalowania, bo zawsze jakaś ciekawie wprowadzona nowość. Tylko te zmienione portrety nie są najciekawsze, o ile Anomen jakoś ujdzie - i tak nigdy nie wyglądał powalająco ;] - to Joshimo prezentuje się zgoła tragicznie. Dobrze, że w instalatorach jest podział na komponenty. ^^
_________________ "Czasem nazbiera się tyle brudu, że wydaje się po prostu marnotrawstwem go wyrzucić."
S.J. Lec
|
|
|
| |
|
Icestalker
Uliczny artysta
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 00:15:25 |
|
|
| Ingmar napisał(a): | | Tja, UB jest naprawdę wart zainstalowania, bo zawsze jakaś ciekawie wprowadzona nowość. Tylko te zmienione portrety nie są najciekawsze, o ile Anomen jakoś ujdzie - i tak nigdy nie wyglądał powalająco ;] - to Joshimo prezentuje się zgoła tragicznie. Dobrze, że w instalatorach jest podział na komponenty. ^^ |
Każdy mod ma swoje plusy i minusy. Ten na szczęście nie ma bugów jak na razie i nie ma zadnych minusów, czego nie da się powiedzieć o TDD. 
|
|
|
| |
|
Valygar
Magnat
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 11:00:06 |
|
|
Heh. To ja sobie zainstalowałem fajnego NPC. NAzywa się Saerileth (z romansem, a jakżeby inaczej  ). Tylko jak ktoś nie umi dość dobrze angielskiego to może nie zawsze zrozumieć co ona do nas mówi (nie mówi takim zwykłym angielskim). Ale i tak mnie powaliło jak na góra 12-13 lvl musiałem pokonać smoka (pułapki na niego nie mogły zadziałać gdyż ten kochany smoczek nie rusza się z miejsca). To było dopiero wyzwanie. Ale go pokonałem. 
|
|
|
| |
|
Verland
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 11:30:20 |
|
|
|
A ja poszukuję mod Tashia, po polsku jeśli jest, a to TDD i UB to co dodają bo się nie orientuję.
|
|
|
| |
|
Oress
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 11:34:06 |
|
|
|
Tashi nie ma po polsku
TDD- the darkest day to ogromny mod dodający wiele nowych lokacji i wiele ogromnych questów, wiele nowych NPC, czarów etc, strasznie zbugowany
UB- krótko mówiąc dodaje to czego nie ma w oryginalnej wersji gry- 2 portrety, kilka nowych zadań, artemisa entreriego w kryjówce bodhi i kilka innych
|
|
|
| |
|
Verland
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 12:10:03 |
|
|
|
|
|
| |
|
Oress
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 12:11:20 |
|
|
|
|
|
| |
|
Icestalker
Uliczny artysta
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 12:35:45 |
|
|
| Valygar napisał(a): | Heh. To ja sobie zainstalowałem fajnego NPC. NAzywa się Saerileth (z romansem, a jakżeby inaczej ). Tylko jak ktoś nie umi dość dobrze angielskiego to może nie zawsze zrozumieć co ona do nas mówi (nie mówi takim zwykłym angielskim). Ale i tak mnie powaliło jak na góra 12-13 lvl musiałem pokonać smoka (pułapki na niego nie mogły zadziałać gdyż ten kochany smoczek nie rusza się z miejsca). To było dopiero wyzwanie. Ale go pokonałem.  |
Ten mod dodaje bardzo dużo do rozgrywki:
Unikalny quest w innej Sferze.
Nowy sposób na dotarcie do Przytułku, w pełni dobry.
Świetna paladynka i ładny portret.
Niesamowicie rozbudowany romans.
Dodatkowo polecam mody NPC: Yasraena, Amber i Tashia, naprawdę warto.  Są bardzo podobnie zrobione do Saerileth i warto z nimi pograć.
|
|
|
| |
|
Arkanis
Kmieć
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 13:15:30 |
|
|
| Oress napisał(a): | | Tashi nie ma po polsku |
Właśnie trwają prace nad tłumaczeniem Tashi przez jednego jegomościa (Gawith, pozdrawiam  ) Niestety aktualnie przerwane nieszczęsną maturą  miejmy nadzieje, że na wakacjach prace dobiegną końca. Tu macie temat na forum TH dotyczący tłumaczenia. Nie przejmujcie się krzaczkami, mieliśmy ostatnio problem z hackerem, ale w najbliższym czasie zmienimy serwer i wszystko będzie ładnie poprawione  | Verland napisał(a): | | tutaj macie kilkanacie modów NPC |
A tutaj macie niestety z krzaczkami (j/w) ale za to po polsku  (dokładniej ta lista jest przetłumaczona przez Alatariel i lekko rozbudowana) | Verland napisał(a): | | ktoś mógły podać link do UB? | Tutaj masz trochę modów po polsku, na pewno znajdziesz tam UB (dokładniej mówiąc WR to chyba najlepsza polska strona traktująca o przetłumaczonych/polskich modach, serdecznie zapraszam, taka mała reklama  ) | Oress napisał(a): | | tu masz wszystkie mody jakie kiedykolwiek powstały... |
No bez wątpienia trochę ich mało  może sprawdź tu albo tu
|
|
|
| |
|
Oress
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 14:04:35 |
|
|
| Cytuj: | | No bez wątpienia trochę ich mało Razz może sprawdź tu albo tu |
no wiem, dlatego podem dodałem słowo "prawie" xP
|
|
|
| |
|
Verland
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 17:44:36 |
|
|
|
Gdzie znajdę Fade lub Saerileth? (w grze w jakim miejscu xD, a nie skąd pobrać) i czy jest do nich jakieś spolszczenie. Jeśli nie to nic tylko trochę gorzej :/.
|
|
|
| |
|
Valygar
Magnat
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 18:07:16 |
|
|
Saerileth spotykasz przed zakonem pierdzącego  (promiennego) serca, a Fade chyba się dołącza jak pogadasz z Aranem ale głowy sobie uciąć nie dam. 
|
|
|
| |
|
Verland
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 18:20:15 |
|
|
|
A gdzie go znajdę (Arana).
|
|
|
| |
|
Balzac
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 20:07:52 |
|
|
| Verland napisał(a): | | A gdzie go znajdę (Arana). |
Eee... przeszedłeś tą grę?
Aran to mistrz złodziei cienia, spotykasz go jak wykonujesz misje żeby dostać się do przytułku.
|
|
|
| |
|
Verland
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 20:18:57 |
|
|
|
Przeszedłem, grałem w nią z trzy razy, ale ostatnim razem instalowałem ją pół roku temu i nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich imion.
Wysłany Sro 02.5.2007 20:20:12:
I czy ktoś wie o spolszczeniu tych postaci?
|
|
|
| |
|
Arkanis
Kmieć
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 22:10:19 |
|
|
|
Jeśli nie ma ich na WR to nikt ich nie spolszczał.
|
|
|
| |
|
Saiya-jin
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 02.05.2007, 23:29:18 |
|
|
| Balzac napisał(a): | | Verland napisał(a): | | A gdzie go znajdę (Arana). |
Eee... przeszedłeś tą grę? Aran to mistrz złodziei cienia, spotykasz go jak wykonujesz misje żeby dostać się do przytułku. |
Ta gra
Tej gry
Tej grze
Tę grę
Tą grą
Tej grze
Ta gro
Te gry
Tych gier
Tym grom
Te gry
Tymi grami
Tych grach
Te gry
_________________ Człowiek jest ogniwem pośrednim ewolucji: pomiędzy małpą a istotą myślącą.
|
|
|
| |
|
Icestalker
Uliczny artysta
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 03.05.2007, 00:21:45 |
|
|
Wygłąda na to, że Balzac został dobitnie poprawiony. Wysłany Czw 03.5.2007 06:26:38: | Verland napisał(a): | Przeszedłem, grałem w nią z trzy razy, ale ostatnim razem instalowałem ją pół roku temu i nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich imion.
Wysłany Sro 02.5.2007 20:20:12:
I czy ktoś wie o spolszczeniu tych postaci? |
Możesz się naczekać, kolejka jest długa, a tych modów nie ma jeszcze na liście... Lepiej jest poprostu grać po angielsku. 
|
|
|
| |
|
Balzac
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 03.05.2007, 09:53:36 |
|
|
| Saiya-jin napisał(a): | | Balzac napisał(a): | | Verland napisał(a): | | A gdzie go znajdę (Arana). |
Eee... przeszedłeś tą grę? Aran to mistrz złodziei cienia, spotykasz go jak wykonujesz misje żeby dostać się do przytułku. |
Ta gra Tej gry Tej grze Tę grę Tą grą Tej grze Ta gro
Te gry Tych gier Tym grom Te gry Tymi grami Tych grach Te gry |
Ojej, przepraszam, wybaczcie mi
Chyba pierwszy raz ktoś się przyczepił do mojego posta. 
|
|
|
| |
|
Verland
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 03.05.2007, 16:48:00 |
|
|
|
Jeszcze jedno! Czy jest jakiś mod, pozwalający by Yoshimo nas nie zdradził i pozostał w drużynie?
|
|
|
| |
|
Icestalker
Uliczny artysta
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 03.05.2007, 17:25:13 |
|
|
|
|
|
| |
|
Kapłan Lure
Błędny rycerz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 25.07.2007, 17:08:27 |
|
|
|
Czy wiecie skąd można ściągnąć mody do BG 2 oraz jego dodatku Tronu Bala? Chodzi mi o "Darkest Day", oraz mody dodające NPC (Seleufein, Valen itp) Nie interesują mnie rzadne mody robione dla jaj tylko te oryginalne. Podacie mi link skąd można je ściągnąć? Oczywiście muszą być w polskiej wersji językowej i nie zmieniać takowej wersji gry.
_________________ Codziennie, z każdym oddechem, zbliżam się do końca mojego życia. Ponieważ rodzimy się z ograniczoną liczbą oddechów, z każdym kolejnym słońce mojego życia zbliża się ku nieuchronnemu zmierzchowi.
-Drizzt Do'Urden
|
|
|
| |
|
Bułka_z_masłem
Najemnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 25.07.2007, 17:22:36 |
|
|
_________________ Wszyscy leżymy w rynsztoku, ale TYLKO niektórzy z nas patrzą w gwiazdy!
|
|
|
| |
|
Kapłan Lure
Błędny rycerz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 25.07.2007, 18:04:08 |
|
|
Dzięki bardzo. Ale nie mogę jakoś ściągać modów z tej strony  Poprosiłbym o inny link.
PS Najbardziej interesują mnie trzy wspomniane mody.
PS2 Czy ktoś wie coś o zawieranych przez nie błędach? Czy "DD" i dwa wspomniane NPC mają bugi?
_________________ Codziennie, z każdym oddechem, zbliżam się do końca mojego życia. Ponieważ rodzimy się z ograniczoną liczbą oddechów, z każdym kolejnym słońce mojego życia zbliża się ku nieuchronnemu zmierzchowi.
-Drizzt Do'Urden
|
|
|
| |
|
Bułka_z_masłem
Najemnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 25.07.2007, 19:42:53 |
|
|
ściągałem jakiś tydzień temu i wszystkie działały;/
TDD "DD" jest cholernie zbugowane ale mimo to fajnie sie gra zdecydowanie najlepszy mod do BG.
Valen i Solaufein są najbardziej dopracowanymi modami w jakie grałem.
a sprawdz na tej stronce
http://www.crpg.rk.edu.pl/
_________________ Wszyscy leżymy w rynsztoku, ale TYLKO niektórzy z nas patrzą w gwiazdy!
|
|
|
| |
|
Kapłan Lure
Błędny rycerz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 25.07.2007, 20:01:41 |
|
|
A czy DD jest na tej stronie w wersji PL? Jak się go ściąga i gdzie wkleja?
| Cytuj: | | ściągałem jakiś tydzień temu i wszystkie działały;/ |
Możliwe, że to u mnie jest źle bo mój komp niekiedy takie wybryki miał.
PS Czy mógłbyś podać najpoważniejsze z tych bugów?
-Drizzt Do'Urden
|
|
|
| |
|
Drekorig
Mieszkaniec podzamcza
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 25.07.2007, 20:17:56 |
|
|
Wszelkie mody Weimera mozna ściągnąć bezpośrednio z jego strony http://weidu.org/main.html (wraz z tłumaczeniami). Znajdziesz tam m.in. Solaufeina i Valen. Nie jestem pewien, jak z TDD.
_________________ Where do we go, when we just don't know,
And how do we relight the flame when it's cold?
Why do we dream, when our thoughts mean nothing,
And when will we learn to control?
|
|
|
| |
|
Bułka_z_masłem
Najemnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 25.07.2007, 21:11:39 |
|
|
|
Kapłan Lure mi sie pierdzieliło czasami gdy chciałem przejść z jednej lokalizacji w druga po prostu nie mogłem;/ w niektórych momentach gra mi sie wyłączała.
miałem problemy z polska wersją językową mogło to wynikać z błędnej instalacji ;p
|
|
|
| |
|
Lisek
Obwoźny handlarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 26.07.2007, 10:56:30 |
|
|
|
A ja mam tekie pytańsko: Zna ktoś może wszystkie przedmioty jakie ulepsza ItemUpGrade??
_________________ Nasza Wiara Czyni Cuda,
Trzeba Wierzyć Że Się Uda.
|
|
|
| |
|
Drekorig
Mieszkaniec podzamcza
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 26.07.2007, 11:21:39 |
|
|
_________________ Where do we go, when we just don't know,
And how do we relight the flame when it's cold?
Why do we dream, when our thoughts mean nothing,
And when will we learn to control?
|
|
|
| |
|
Kapłan Lure
Błędny rycerz
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 28.07.2007, 18:49:10 |
|
|
| Cytuj: | | http://hrothgar.webd.pl/wieza/?go=download |
Z tej strony chciałem ściągnąć ale mi pisze, że jest błąd. Czy wam też czy to ja mam jakiś problem. Czy zatem mógłbym poprosić raz jeszcze o jakiś link z którego łatwo można ściągnąć spolszczone wersje?
A jeżeli się nie mylę z tej strony można ściągnąć tylko anglojęzyczne TDD dobrze mówię? To może macie link do spolszczenia tej wersji?
PS w jakiej kolejności zainstalować te cztery rzeczy do pobrania?
-Drizzt Do'Urden
Ostatnio edytowano Sob 28.07.2007, 19:20:56 przez Kapłan Lure, łącznie edytowano 3 razy
|
|
|
| |
|
Ingmar
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 28.07.2007, 18:55:32 |
|
|
| Cytuj: | | Z tej strony chciałem ściągnąć ale mi pisze, że jest błąd |
To nie jest jakiś-tam błąd, ale przekroczenie limitu transferu. Innymi słowy - za dużo osób chce ściągać i biedne konto Tawerny Hrotgara nie wytrzymało. Spróbować za parę godzin albo nawet dni. ^^
_________________ "Czasem nazbiera się tyle brudu, że wydaje się po prostu marnotrawstwem go wyrzucić."
S.J. Lec
|
|
|
| |
|
Kapłan Lure
Błędny rycerz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 06.08.2007, 13:59:58 |
|
|
|
Mam pytanie. Pobieram z Wieży Ramazitha (podana przez Bułkę_z_Masłem) TDD. Czy mam wsadzić ją w jakis folder czy on ściągając się sam się pojawi w odpowiednim miejscu? A co ze spolszczeniem? najpierw zainstalować a potem przenieść czy jak?
-Drizzt Do'Urden
|
|
|
| |
|
Bułka_z_masłem
Najemnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 06.08.2007, 16:40:09 |
|
|
Ściągając coś z netu zawsze pojawia sie to na pulpicie  ( no chyba ze sobie ustawisz gdzie indziej ) komp nie jest tak mądry że każdy plik powrzuca Ci do tego folderu co byś chciał...
a co do TDD to ja już nie pamiętam co i jak szczerze powiedziawszy 
|
|
|
| |
|
Unthralion
Mieszkaniec podzamcza
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 09.08.2007, 13:48:00 |
|
|
|
A skąd mógłbym ściągnąć Morituriego po polsku - chodzi o link, który by działał, bo te z list Kinskiego i Evendura są już w większości nieaktualne. Można też przesłać e-mailem.
|
|
|
| |
|
Joneleth
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 09.08.2007, 15:19:02 |
|
|
|
|
|
| |
|
Silas
Hrabia
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 11.08.2007, 18:55:17 |
|
|
Grał ktoś w mod o nazwie "Tortured Souls"?
Jeśli tak prosiłbym o jakieś rekomendacje... 
_________________ „Towarzysze! Jest gorzej, niż było. Ale jest lepiej, niż będzie”.
|
|
|
| |
|
Joneleth
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 11.08.2007, 18:57:04 |
|
|
Dodaje NPC-e (Kaichiko, Sime), nowe lokacje, romans z Sime i romans między Yoshimo, a Kaichiko, dodaje nowe lokacje i nową fabułę (toczy się wokół rodów Kaichiko i Yoshimo). Dzięki temu modowi, można mieć Yoshiego do końca gry. To tak z grubsza.
Ogólnie polecam, bardzo przyjemny, a do tego w polskiej wersji językowej. ^_^
|
|
|
| |
|
Silas
Hrabia
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 11.08.2007, 19:07:30 |
|
|
Gdzieś wyczytałem, że przenosi akcję gry do Kara-Tur, a więc powrót do Amn jest możliwy? 
_________________ „Towarzysze! Jest gorzej, niż było. Ale jest lepiej, niż będzie”.
|
|
|
| |
|
Unthralion
Mieszkaniec podzamcza
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 12.08.2007, 21:58:26 |
|
|
| Silas napisał(a): | Gdzieś wyczytałem, że przenosi akcję gry do Kara-Tur, a więc powrót do Amn jest możliwy?  |
Z tego co czytałem, to tak, zawozi nas tam Havarjan, po drodze do przytułku ( przed przytułkiem).
|
|
|
| |
|
Reklama: Gry logiczne | wierszyki | rozrywka