|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 00:01:35 |
|
|
| Orish napisał(a): | | A wiatrak służy oczywiście do produkcji ekologicznej energii elektrycznej. |
<3 Że ludzie mogą nie wiedzieć takich rzeczy. Wydawało mi się, że jestem młode pokolenie, a już mogę zacząć "w moich czasach"... Przerażające.
_________________ "Computer games don't affect kids negatively, I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 00:05:02 |
|
|
Rubi uważa, że grałam w rozbieranego pokera. I wszystko super, tylko ja nie umiem grać w pokera. ^^
_________________ Jestem chętna i gotowa!
Pleśnią i kopciem pełznie po ścianach Zgroza zimowa, ciemne konanie.
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 00:07:35 |
|
|
|
Jeżeli powyższe mnie rozśmieszyło, to muszę kopiować?
I ja też nie umiem grać w pokera :<
_________________ "Computer games don't affect kids negatively, I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 00:10:17 |
|
|
|
Nauczyć was? ^^
Miałem dzisiaj tak przyryty dzień że jakby na to spojrzeć z boku to nawet niezła komedia by z tego powstała^^
_________________ They will not force us, They will stop degrading us, They will not control us, We will be victorious.
|
|
|
| |
|
Asmerillion
Mistrz kupiecki
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 01:37:31 |
|
|
| Mith napisał(a): | | Wydawało mi się, że jestem młode pokolenie, a już mogę zacząć "w moich czasach"... Przerażające. |
Bo jesteś młode pokolenie, i zawsze będziesz. Przynajmniej dopóki ja żyję  . *** Poszliśmy dziś z młodym do piwnicy. Blok długi, korytarz piwniczny trochę kręty, okienka zasypane śniegiem, więc dosyć ciemno. Połowa żarówek tradycyjnie przepalona, my bez latarki (normalne, komu potrzebna latarka w ciemnej piwnicy), a wracać się już nam nie chciało. Doszliśmy do naszej piwnicy i ja po omacku próbuję otworzyć kłódkę. Ciężko idzie jedną ręką (drugą trzymam młodego za rękę - żeby się nie bał). Po krótkiej chwili młody, zniecierpliwiony już, mówi: - Tato, dwoma rękami będzie ci wygodniej - i zabiera rękę. - Nie boisz się? Tu jest jednak trochę ciemno. - Nie, ja się niczego nie boję. - odpowiada pewnym siebie, słodkim dziecięcym głosikiem, i dodaje - Oprócz tych rzeczy, których się boję. W tym miejscu padłem.
_________________ "To co znajduje się za nami i to co znajduje się przed nami, jest drobnostką w porównaniu z tym, co jest w nas."
- Ralph Waldo Emerson -
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 02:08:32 |
|
|
_________________ Nawet gdybym strusiem był Strusiem był Strusiem był To bym piwko, kurde, pił Bym dalej sobie pił
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 02:10:39 |
|
|
|
Dlaczego mój?
@down: No chyba że w ten sposób xD
_________________ They will not force us, They will stop degrading us, They will not control us, We will be victorious.
Ostatnio edytowano Nie 07.02.2010, 02:15:38 przez Alan Wolf, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 02:12:15 |
|
|
|
"Zawsze jest lepiej No chyba że jest gorzej xD"
_________________ Nawet gdybym strusiem był Strusiem był Strusiem był To bym piwko, kurde, pił Bym dalej sobie pił
|
|
|
| |
|
Soanseth
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 10:58:16 |
|
|
| Cytuj: | - Nie, ja się niczego nie boję. - odpowiada pewnym siebie, słodkim dziecięcym głosikiem, i dodaje - Oprócz tych rzeczy, których się boję. W tym miejscu padłem. |
Oh! Asme, chcę poznać tego małego! 
_________________ People used to think that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right.
Soanseth Saitale
|
|
|
| |
|
Merts
Czeladnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 13:15:57 |
|
|
| Cytuj: | | http://www.youtube.com/watch?v=8vMKN1tYknE |
Ożesz. Ostatnio natknąłem się na coś takiego. best fight ever
_________________ kto Boga stworzył uczeń zapytał ksiądz dał się przyłapać poczerwieniał nie wie
A Bóg chodzi jak po Tatrach w niebie tak wszechmogący że nie stworzył siebie
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 17:41:45 |
|
|
|
Soan, braciszku!
Naprawdę dużo śmiechu z tego miałem ;]
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
Za ironią często kryje się nieumiejętność myślenia. - Ghanima, Children of Dune
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 18:31:41 |
|
|
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 08.02.2010, 20:59:58 |
|
|
| Cytuj: | | <anarch> Amunicja do karabinu snajperskiego SWD jest pakowana po 460 sztuk. Ale ja nic nie sugeruję. |
<3 [bash]--- Godzina 16, siedzę sobie na okienku, czekając na dwa wfy. Postanowiłam pomolestować smsami kolegę. Jedna z jego odpowiedzi zawierała taką treść: "A ja gram w g3 na godmode. Grałem godzinę bez save, zabiłem dwa smoki i zabił mnie krwiopijca." :D Też bym włączyła godmode.
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 08.02.2010, 21:07:59 |
|
|
Sytuacja z wczoraj. Gadam z kolegą o kalamburach przez internet. | Cytuj: | Ja: Ponieważ jestem leworęczna, a z myszki korzystam prawą. Łukasz (sekundę potem): no wybacz ale ja jestem leworęczny, myszkę zaś obsługuję prawą. |
Jak to podsumował, epickie. ^^
|
|
|
| |
|
Suiseiseki
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 08.02.2010, 21:31:16 |
|
|
_________________ What, just because a guy likes to dress effeminately, and hang around with another extremely attractive man, and read yaoi, and flaunt his gorgeous abs, and stroke a phallic symbol suggestively in every other scene, that automatically makes him gay?
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 08.02.2010, 23:35:08 |
|
|
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 09.02.2010, 21:03:57 |
|
|
_________________ "-Co Pan sądzi o zachodniej cywilizacji? - Myślę, że byłby to dobry pomysł..."
Mahatma Gandhi
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 09.02.2010, 21:50:26 |
|
|
|
|
|
| |
|
Kalinka
Czeladnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 09.02.2010, 22:23:02 |
|
|
Kolega dziś śpiewał mi cały dzień tę piosenkę. Zresetowało mi mózg! ^^ Kabaret OT.TO ^
_________________ 'Zmęczył się mną, ponieważ nie umiem myśleć, to wszystko.' Niziołek.
|
|
|
| |
|
Saiya-jin
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 09.02.2010, 22:25:18 |
|
|
Gorin, czemu oglądasz kozy? Jakiś rodzaj perwersyjnej miłości? 
|
|
|
| |
|
Badrock
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 09.02.2010, 22:33:31 |
|
|
_________________ Look at Me ! I'm so cute ! You cannot stop irresistible desire for a hug and pat me :3
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 09.02.2010, 22:48:40 |
|
|
| Saiya-jin napisał(a): | Gorin, czemu oglądasz kozy? Jakiś rodzaj perwersyjnej miłości?  |
Nie mojej xD Kumpel mi to wysyłał ^^ Ale ogólnie kozy są fajne, tak samo jak mrófki. @sajan To też chciałem wrzucić ale nie umywa się do kanikół i drewnianych ;d
Ostatnio edytowano Wto 09.02.2010, 22:54:23 przez Gorin, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Saiya-jin
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 09.02.2010, 22:53:10 |
|
|
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 09.02.2010, 23:44:13 |
|
|
| Cytuj: | ja: I mam chodnik. Znaczy dom. <3 Oceansoul: oooo! ^^^ super! ciekawe, czy są beczki |
Mowa o nowej fejsbukowej gierce, rzecz jasna.
|
|
|
| |
|
Erador
Mistrz kupiecki
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 10.02.2010, 19:32:52 |
|
|
Spotkałem się dzisiaj z kolegą i koleżanką, mieliśmy się trochę przejść. Kolega ogólnie był jakiś poddenerwowany i zerkał ciągle na dziewczynę (która mu się podoba, a on jest nieśmiały) i w końcu, jąkając się, powiedział: | Cytuj: | | Paulina... twój... twój widok odbiera mi chęć do życia. |
Dziewczyna strzeliła go w twarz (trzeba przyznać, że dobrze trafiła, strasznie głośne to było) i sobie poszła, a on dalej nie może zrozumieć, co powiedział źle. 
_________________ Nic nie robić, nie mieć zmartwień, Chłodne piwko w cieniu pić. Leżeć w trawie, liczyć chmury, Gołym i wesołym być...
|
|
|
| |
|
Orish
Władca Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 11.02.2010, 10:47:40 |
|
|
|
|
|
| |
|
Skowron
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 11.02.2010, 15:52:21 |
|
|
|
Reklama na insi:
Reklama: Nowe domy z bala są coraz modniejsze
I nic dodawać nie trzeba ^
_________________ ╔══╗ ║╔╗║ ║╚╝╠══╦╦══╦═╗ ║╔╗║╔╗║║║║║╩╣ ╚╝╚╩╝╚╩╩╩╩╩═╝
|
|
|
| |
|
Soanseth
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 11.02.2010, 16:28:43 |
|
|
|
Lepszy był link pod drogowskazem do firmy z wieszakami xD
_________________ People used to think that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right.
Soanseth Saitale
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 11.02.2010, 18:13:40 |
|
|
Dzisiejsza lekcja polskiego, a raczej przygotowania do żakinady, a raczej...zresztą, oceńcie sami  Dodam, że taki widok najpierw ujrzała wchodząca do klasy polonistka, a potem wicedyrektorka szkoły ^^
_________________ "-Co Pan sądzi o zachodniej cywilizacji? - Myślę, że byłby to dobry pomysł..."
Mahatma Gandhi
|
|
|
| |
|
Soanseth
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 12.02.2010, 12:48:03 |
|
|
| Cytuj: | Do you think Patryk Pisarkiewicz has ever bitch-slapped anyone? Yes Do you think Patryk Pisarkiewicz would go for jailbait? Yes Would you go on a date with Patryk Pisarkiewicz? Yes |
Friend facts. Damn, lałem ze smiechu xD
Soanseth Saitale
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 14:21:53 |
|
|
źródło | Cytuj: | I gdy inne dzieci w Pomorskiem będą szalały na kuligach, oglądały filmy, brały udział w licznych konkursach i balach, w Potęgowie będą tego pozbawione. – W czasie postu nie wolno się bawić – twierdzą gminni urzędnicy odpowiedzialni za organizację ferii. (...) – Nie możemy organizować zabaw, balów czy koncertów, bo jest post – mówi rozbrajająco Joanna Basiak, dyrektor Gminnego Ośrodka Kultury w Potęgowie. |
No ok, głupia sprawa, nic śmiesznego. Ale najlepsze przed nami: | Cytuj: | – Post nie ma nic wspólnego z kuligiem czy innymi zabawami dla dzieci, jak na przykład bal przebierańców. To mylenie pojęć – wyjaśnił nam wczoraj ksiądz Ireneusz Szmagliński, rzecznik prasowy kurii pelplińskiej. – To są z reguły maluchy, dla których radosna zabawa w tym czasie jest czymś najfajniejszym i najprzyjemniejszym. A to nie jest sprzeczne z naukami Kościoła. Post nie może być blokadą zabawy |
:D Umarło mnie to, że zacytuję Aerkę. Urzędnik wie lepiej niż ksiądz, co jest zgodne z nauką Kościoła, a co nie :D
|
|
|
| |
|
Soanseth
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 14:39:26 |
|
|
|
Powrót z imprezy był mocny. W pięć osób do jakiegoś 'czinkłeczento' albo tico. Dwie z przodu, a trzy z tyłu, za tą kratką xD I do tego śpiewanie z kumplem podczas jazdy "chrześcijanin tańczy, tańczy, tańczy, tańczy" Umierałem w tym wózku normalnie xD
Soanseth Saitale
|
|
|
| |
|
Orish
Władca Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 18:36:29 |
|
|
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 21:21:44 |
|
|
|
Kilka z tekstów w ME2, tak z ostatniej chwili Mordina:
(chodzi o to, że Mordin jako lekarz ostrzega mnie o następstwach seksu z turianinem) Mordin: Turianie mają prawoskrętne DNA. Tkanka w kontakcie może wywołać reakcje alergiczną. Wstrząs anafilaktyczny. Szczególnie przy połknięciu. Więc staraj się nie połykać.
Dodajcie do tego sposób mówienia jak chomik na dopalaczu, styl wyłącznie zdań pojedynczych, salarianina-naukowca i świetnego angielskiego lektora. Samo w sobie śmieszne nie jest, ale w takim wykonaniu rozbraja.
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
|
|
|
| |
|
Hazardius
Agent
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 21:54:46 |
|
|
|
Masz wersję angielską? Da się taką zainstalować mając zakupioną normalną pl? Bo nie dość, że mam polskie dialogi, różnią się czasem od napisów, i często ucięte są końcówki wypowiedzi. ;/ To jest okropne.
owszem, da się. w temacie o ME2 napisane jest, jak to zrobić. - Ocia
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 21:56:40 |
|
|
| Reynevan napisał(a): | Kilka z tekstów w ME2, tak z ostatniej chwili Mordina:
(chodzi o to, że Mordin jako lekarz ostrzega mnie o następstwach seksu z turianinem) Mordin: Turianie mają prawoskrętne DNA. Tkanka w kontakcie może wywołać reakcje alergiczną. Wstrząs anafilaktyczny. Szczególnie przy połknięciu. Więc staraj się nie połykać.
Dodajcie do tego sposób mówienia jak chomik na dopalaczu, styl wyłącznie zdań pojedynczych, salarianina-naukowca i świetnego angielskiego lektora. Samo w sobie śmieszne nie jest, ale w takim wykonaniu rozbraja. |
Ilekroć dostaniesz nową zabawkę (czyt. grę) i coś Cie w niej rozśmieszy, to momentalnie w tym temacie pojawia się post, który dla ponad połowy społeczności Insi, jest niezrozumiałym bełkotem. Wyjaśnisz mi to? 
Mahatma Gandhi
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 23:18:48 |
|
|
|
To jest niewytłumaczalne, po prostu jak się nie rozumie kontekstu to coś jest nieśmieszne. Więc piszę tak by ten ułamek osób mający ME2 wiedział o co chodzi. Chyba zresztą ściągnę Frapsa i nagram tamten kawałek...
|
|
|
| |
|
Ardeth
Mistrz cechowy
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 23:36:24 |
|
|
| Cytuj: | | Jesteś diabolicznym acz łaskawym władcą marionetek. |

_________________ "Wolnym bowiem jest człowiek tylko wtedy, gdy jest samotny"
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 14.02.2010, 11:13:47 |
|
|
|
Popłakałem się czytając pierwszą stronę Powitań. Aż tego nie wyedytuję ;] Niech zostanie dla potomności xD
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 14.02.2010, 12:54:25 |
|
|
| Cytuj: | | Zobaczyłem typa w skórzanej kurtce. "Koleś wygląda zajebiście" - pomyślałem. Ale za chwilę pojawił się inny - w skórzanej kamizelce. "Nie no, facet, wyglądasz jak p*zda!" - zawołałem w duchu. I dlatego, wiecie co myślę? Co jest prawdziwie zajebiste? Skórzane rękawy. |
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 14.02.2010, 14:46:25 |
|
|
Mój kot!  Znalazł sobie dzwoneczek do zabawy. Tylko nie taki typowy, "otwarty", a w miarę okrągły, zamknięty, w którym za serce robi pewnie coś luźno wrzuconego. Tak więc kot się bawi, lata za tym, ale, jak wiadomo, by dźwięk był czysty, w dzwoneczku musi być jakiś otwór. No i jest. A mój kot ma długie pazury. I teraz główna część: dzwonek wpadł za szafę, kot próbuje wyciągnąć. Wyciąga, ale dzwoneczek zahaczył o pazur. Kot próbował się go pozbyć, jakby ten dzwonek go atakował  Myślałam, że się popłaczę. Koty to cudowne stworzenia.
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 14.02.2010, 18:05:18 |
|
|
| Rey pod moim zdjęciem na fejsbuku napisał(a): | Ładniejesz ze zdjęcia na zdjęcie. Szczerze.
No i Soan ma rację. Nóżki... |
Może to i zabrzmi jak fałszywa skromność, ale wybuchnęłam śmiechem, jak to zobaczyłam. ^^
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 14.02.2010, 18:08:41 |
|
|
|
Raz coś powiem całkowicie szczerze, to ta się śmieje. Ehh, nigdy nie zrozumiem kobiet...
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 14.02.2010, 18:10:48 |
|
|
|
Nie no, dzięki i w ogóle miło mi, ale jednocześnie mnie śmieszy. ^^
|
|
|
| |
|
Aderon
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 15.02.2010, 16:02:18 |
|
|
Natknąłem się parę razy na różnych blogach na "zaskakujący komentarz Beger o seksaferze". Myślę, co mi tam, polityka, pieswdole to. Ale znów natknąłem się na to w joemonsterze, więc chyba COŚ w tym musiało być. Trudno, stracę te 17 sekund, oby było warto! No to włączam... KLIK!Zacząłem się tak brechtać, że mało co pod sobą kałuży nie zrobiłem, po prostu umarłem 
_________________ Ludzie żyją przywiązani do tego, co uważają za poprawne i prawdziwe. Tak definiują rzeczywistość. Ale to tylko puste idee. Czy można uznać, że żyją w swym własnym świecie, stworzonym przez ich przekonania?
|
|
|
| |
|
Orick Raven
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 15.02.2010, 16:04:56 |
|
|
Widziałem to wczoraj w "Kawie na Ławę" i żałowałem, że nie dali Cymańskiemu skomentować 
_________________ "Wow, Brazil is big!" George W. Bush
Last fm
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 15.02.2010, 16:11:19 |
|
|
|
Uwielbiam mojego brata! :D Moja mama była z nim na zakupach. No i wrócili, więc zaczęłam rozpakowywać te rzeczy. W pewnym momencie natknęłam się na lakier do paznokci, a raczej nikt oprócz mnie go w moim domu nie używa. Spytałam mamy, czyj to, a ona wskazując na brata (on ma niecałe 5 lat) powiedziała, że jak byli w kosmetycznym, to on gdzieś znalazł ten lakier, po czym przyniósł go do niej i powiedział, że to dla Marty. ^^ A czerwony mi się niedawno skończył! ^^
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 15.02.2010, 20:29:47 |
|
|
| Cytuj: | Zacząłem się tak brechtać, że mało co pod sobą kałuży nie zrobiłem, po prostu umarłem  |
Masakra, też to ominąłem, ale dzięki. Świetne ;]
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 15.02.2010, 21:54:28 |
|
|
Aerciu, tylko pozazdrościć brata!  A tak trochę zapychając rozśmieszaczem. Wracam do domu i ojciec mi oświadcza co następuje: "Kot zrobił się bezczelny, wiesz? Poszedł do Twojego pokoju i bezczelnie pokazał nam szczotkę, tykając łapą, żeby go wyszczotkować."
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 16.02.2010, 11:03:33 |
|
|
|
|
|
| |
|
Reklama: