|
|
| Autor |
Wiadomość |
Vrenth
Pani Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 16.01.2010, 14:38:42 |
|
|
|
Tae - zdecydowanie pozytywna osoba. Spokojna, nie wdaje się w dziwaczne dyskusje, tak że wydaje się być ogólnie lubiana. Nierozerwalnie kojarzy mi się z avatarami łuczniczek i kolorem zielonym (głównie przez podpisy). Najczęściej postrzegam ją jako starszą, niż jest - to przez sposób pisania postów i to spokojne podejście.
_________________ Wish I was old and a little sentimental...
V.I.
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 16.01.2010, 14:47:06 |
|
|
|
Vrenth - wzbudza we mnie szacunek i z tego co wiem, to nie tylko we mnie. Spokojnie i sensownie broni swoich poglądów. Wróciła do świetnego avatara, który bardzo mi się z nią kojarzy. I podoba jej się mój nowy podpis. ^^
_________________ Jestem chętna i gotowa!
Pleśnią i kopciem pełznie po ścianach Zgroza zimowa, ciemne konanie.
|
|
|
| |
|
Danielos von Krausos
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 16.01.2010, 16:19:22 |
|
|
|
Aercia. Miła i pozytywna osóbka. Nie widziałem jeszcze, by była smutna. ^^ Jest wegetarianką, jak ja. Z tym, że ona ma dłuższy staż. Raczej miła i niegłupia, lubię ją.
_________________ Ludzie szukają piękna daleko, często nie zdając sobie sprawy, iż jest ono bliżej, niż im się to wydaje.
Fe.
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 18.01.2010, 21:12:43 |
|
|
| Polinick napisał(a): | Danielos. Bezkonfliktowy, sympatyczny, spokojny, miły. Słucha całkiem niezłej muzyki. Właściwie to nie mogę o nim powiedzieć niczego złego. Szkoda tylko, że nie jest bardziej aktywny, bo przyjemnie się czyta jego literki. No i avatar zacny. |
No i dodam do tego, że jest za mocno zafascynowany twórczością Tankiana i słucha za dużo Epiki i jej podobnych. Ale za to największy fan Vangelisa jakiego znam.
_________________ We all fall down.
|
|
|
| |
|
Tae
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 18.01.2010, 21:22:34 |
|
|
Pol - forumowy pan filozof z zielonym nickiem, nie lubi spamu ^^ Intelektualista, zgadza się? Posty pisze z sensem, jest fanem elektroniki, bardzo nie lubi metalu, uważając że jest na jedno kopyto, a do tego komercyjny  Co tu dużo mówić - sympatyczna osoba, do polubienia  Aaa, i trójoki chomik! 
_________________ Fly, on your way, like an eagle, fly as high as the sun, on your way, like an eagle, fly and touch the sun.
|
|
|
| |
|
k-siorzysko
Miejscowy szaman
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 14:24:20 |
|
|
|
Panna z łukiem w smukłej dłoni, stoi przy jej białych słowach, od konfliktów mądrze stroni nie chce próżno mieszać w głowach.
Po co rzucać ma pod nogi posty-zamiast rękawiczek, Lepiej w tego forum progi miast pożogi wnieść płomyczek.
_________________ „Błękitna narkoza patent na raj totalna hipnoza kosmiczny trans za dozą wciąż doza klatka bez krat na wietrze pochodnie w pełnym blasku dnia niewidoczny płomień lecz powietrze drga.”
|
|
|
| |
|
Orick Raven
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 14:41:38 |
|
|
|
k-siorzysko Pol w wersji kobiecej, tak na pierwszy rzut oka patrząc. Widać, że kobieta rozgarnięta i inteligentna, posiadająca własne zdanie na poważniejsze tematy. Podobnie jak sama napisała o Tae, raczej nie należy do tych, która pisze posty "ot tak" i każdy z nich jest odpowiednio przemyślany. No i jeszcze gdy Pol wdaje się w jakąś sprzeczkę/agresywniejszą wymianę zdań, służy mu pomocą :> Często posługuje się wierszem - i muszę szczerze do bólu przyznać, że czasem brzmi to fenomenalnie, a czasem drażni.
_________________ "Wow, Brazil is big!" George W. Bush
Last fm
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 15:07:55 |
|
|
|
Orick. Znam go już trochę, właściwie to chyba odkąd jestem na forum. Inteligentny, ironiczny. W ogóle nie prowokuje. ^^ Poza tym jest wampirem. Razem ze mną i Ocią jest pionierem portali społecznościowych. Uważa, że jestem ekstrawagancka.
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 15:09:56 |
|
|
|
Aercia- chętna i gotowa^^ lubi zamykać ludzi w beczkach i sama lubi w nich siedzieć. Ostatnio ma fazę na zwieszenta z dżungli... Miła, sympatyczna można z nią pogadać choć dłuższa rozmowa kończy się trwałym urazem mózgu xD
_________________ They will not force us, They will stop degrading us, They will not control us, We will be victorious.
|
|
|
| |
|
k-siorzysko
Miejscowy szaman
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 15:34:12 |
|
|
|
Alan Wolf- ofiara notorycznego molestowania przez jednego z użytkowników forum. Obrazowo opisuje czynności, które wykonuje by wyeliminować swojego oprawcę.Król SB (nie mylić z wiadomą instytucją).
_________________ „Błękitna narkoza patent na raj totalna hipnoza kosmiczny trans za dozą wciąż doza klatka bez krat na wietrze pochodnie w pełnym blasku dnia niewidoczny płomień lecz powietrze drga.”
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 16:11:00 |
|
|
|
k-siorzysko. Pani myślnik. Mam wrażenie, że nie bardzo lubi się ze spacją. Stosunkowo nowa forumowiczka, ale cieszy się tu specjalnymi względami. Pisuje wiersze, które cieszą moje oczy.
|
|
|
| |
|
Danielos von Krausos
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 16:13:41 |
|
|
ja napisał(a): | Aercia. Miła i pozytywna osóbka. Nie widziałem jeszcze, by była smutna. ^^ Jest wegetarianką, jak ja. Z tym, że ona ma dłuższy staż. Raczej miła i niegłupia, lubię ją. |
No, i ma z Ocią bzika na punkcie beczek, bigosu, "zwieszont" itd. Słucha muzyki może niekoniecznie w moim stylu, ale całkiem fajnej.
_________________ Ludzie szukają piękna daleko, często nie zdając sobie sprawy, iż jest ono bliżej, niż im się to wydaje.
Fe.
|
|
|
| |
|
k-siorzysko
Miejscowy szaman
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 16:28:17 |
|
|
Danielos Inteligentny chłopak, chwilami odnoszę wrażenie że wiek w jego metryce jest nieco zaniżony.  Aż miło popatrzeć na listę wykonawców, których lubi.Wydaje się trochę niedzisiejszy, w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
|
|
|
| |
|
Merts
Czeladnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 16:34:49 |
|
|
|
k-siorzysko, zapalona poetka. Ma ciekawe zdjęcie z Krakowa. Lubi polemizować. Ogólnie znajduję w niej ciekawa rozmówczynię i pewną siebie intrygującą dziewczynę. Jestem rad jej obecności na forum mimo, że jest tu od niedawna.
_________________ kto Boga stworzył uczeń zapytał ksiądz dał się przyłapać poczerwieniał nie wie
A Bóg chodzi jak po Tatrach w niebie tak wszechmogący że nie stworzył siebie
|
|
|
| |
|
k-siorzysko
Miejscowy szaman
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 16:44:50 |
|
|
|
mercenary
Mój nowy kompan do rozmów. SPACJA! Po przeczytaniu jego kilku ostatnich wypowiedzi zastanawiam się, czy przypadkiem nie zostanie kiedyś psychologiem. SPACJA! Nie mogę się pozbyć wrażenia, że czytając jego posty inni użytkownicy mają miny podobne do tej, którą prezentuje jego avatar.
|
|
|
| |
|
Vrenth
Pani Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 16:52:41 |
|
|
k-siorzysko - nowa, pozytywna osoba. Poetka, co samo w sobie jest dziwne. Do tego pisze posty dojrzałe, przemyślane i nie wdaje się w bezsensowne kłótnie. Jedynym zauważonym przeze mnie minusem jest nick, który mi się nie podoba 
V.I.
|
|
|
| |
|
k-siorzysko
Miejscowy szaman
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 17:04:08 |
|
|
|
Vrenth
Według mnie najmądrzejsza użytkowniczka tego forum. Kiedy czytam jej posty odzyskuję wiarę w to, że ostatnia mądra kobieta jednak nie spłonęła na stosie w odległej przeszłości. Podziw wzbudza we mnie sam fakt, że pisze pracę magisterską z fizyki kwantowej.
|
|
|
| |
|
Orick Raven
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 17:06:41 |
|
|
|
Vrenth - ze wszystkich kobiet na forum do niej mam chyba największy szacunek i respekt. Oszczędna w słowach, nie udziela się na błahe tematy i wydaje się być generalnie osobą poważną, szalenie inteligentną i obytą. Orientuje się w wielu kwestiach i gdzie tylko ma coś istotnego do powiedzenia - robi to. Sądząc po postach w "Smutach" - zdarzają jej się napady melancholii, ale szuka z nich wyjścia - być może dzielenie się "smutami życia codziennego" jest formą walki z nimi.
_________________ "Wow, Brazil is big!" George W. Bush
Last fm
|
|
|
| |
|
Aderon
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 17:14:21 |
|
|
Orick, bardzo dobry MG, daleko lepszy ode mnie - to pierwsze, co mi przychodzi na myśl. Do tego świetny pisarz, humanista - lubi historię i języki obce. Był ojcem rodu Raven w Wasteland (gdzie razem pełniliśmy funkcję książąt), dzięki któremu we wszystkich środowiskach mmo-fantasy też się tytułuję jako Aderon Raven. Skoro o klimatach fantasy mowa, to zawsze mi się będzie kojarzył z magiem lodu. Grywaliśmy w plemiona, o ile dobrze pamiętam to też w Ikariam. Był WMG w Świecie Gildii. Generalnie, bardzo pozytywna osoba, lubię z nim od czasu do czasu pogadać i załapać się na jakąś sesję 
_________________ Ludzie żyją przywiązani do tego, co uważają za poprawne i prawdziwe. Tak definiują rzeczywistość. Ale to tylko puste idee. Czy można uznać, że żyją w swym własnym świecie, stworzonym przez ich przekonania?
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 17:17:39 |
|
|
|
Ade. Znam go od niedawna, ale lubię z nim rozmawiać. Kiedyś wytłumaczył mi chemię (dzięki! :* :D), to on pokazał mi Losuxa. Poza tym służy radą w różnych kwestiach. Bardzo pozytywny człowiek, oby więcej takich. ^^
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 17:46:18 |
|
|
|
Aerie Inteligentna, młoda dziewczyna, która czasem sprawia wrażenie, że przesadną wagę do tej świadomości przywiązuje. Lubi beczki, ale raczej nie dostrzega belek, szczególnie tych wyjątkowo blisko, przez co łatwo jej oceniać innych bez zrozumienia.
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 17:59:05 |
|
|
|
Pol- forumowy Strażnik^^ Nie lubi zbytniego rozpierdzielu, może nie czepia się małych szczegółów ale potrafi powiedzieć najbardziej błahą rzecz jak "przestańcie" w stylu takim że popadniesz w depresję xD Ogólnie trochę się go boję o.O
_________________ They will not force us, They will stop degrading us, They will not control us, We will be victorious.
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 18:06:30 |
|
|
Alan Data rejestracji na forum dość dawna, choć sam Alan tak na dobre gości tu krótko. Jedna z bardziej "żywych" osób, często włącza się do różnych dyskusji na SB. Po niektórych wypowiedziach widać niestety, że jeszcze młodziak  Przez jego avatar, mylę go często z Badem
_________________ "-Co Pan sądzi o zachodniej cywilizacji? - Myślę, że byłby to dobry pomysł..."
Mahatma Gandhi
|
|
|
| |
|
Danielos von Krausos
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 18:10:24 |
|
|
Hym. Wielbiciel anime i power metalu, czego nie lubię, ale każdy ma swój gust. Poza tym, zdaje się, że polubił Kitaro, co oznacza, że jest na tym forum drugi po mnie...  Schodząc z tematu muzyki, ogółem wydaje się miłym gościem, który nie pakuje się w głupie dyskusje.
Fe.
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 18:39:37 |
|
|
|
Danielos- Nie lubi anime i power metalu ^^
Spokojny duch tego forum raczej jeszcze nie widziałem żeby się wygłupiał co mnie dosyć dziwi. Zna się na wielu rzeczach, jest miły i raczej przyjaźnie do wszystkich nastawiony.
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 18:58:09 |
|
|
|
Alan
Ma chyba trochę podobne zainteresowania do Bada, co jakoś specjalnie dobrze o nim nie świadczy. Kreatywny, w końcu prowadzi sesję. Lubi się wygłupiać, czasem bez umiaru. Super inteligentne te wygłupy nie są, ale przecież wszyscy tak czasem robimy :P No i boi się mnie, w sumie nie wiem czemu.
|
|
|
| |
|
Suiseiseki
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 19:16:01 |
|
|
|
P-aww-l
Sztywny jak m- jak coś sztywnego. Jest straszny, i potem się dziwi, że się go boją. :F I upiera się, że techno to nie electro. Ostatnio wpadł w relacje z K-sią, co się negatywnie odbija na zachowaniu ogólnym. I twierdzi, że jestem potulna irl, co psuje mój wizerunek. :F
_________________ What, just because a guy likes to dress effeminately, and hang around with another extremely attractive man, and read yaoi, and flaunt his gorgeous abs, and stroke a phallic symbol suggestively in every other scene, that automatically makes him gay?
|
|
|
| |
|
k-siorzysko
Miejscowy szaman
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 20:11:00 |
|
|
Suiseiseki Osobnik o bliżej nieokreślonej płci. Ma wiele do powiedzenia, niestety również na tematy w których nie orientuje się najlepiej. Mistrz dezinformacji na drowiej smyczy. 
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 22:35:39 |
|
|
|
k-siorzysko= stosunkowo nowa forumowiczka, dodaje spacje przed przecinkiem można powiedzieć ze jest ulubienica Pola xD Lubi wytykać innym błędy i nie jestem pewien jak przyjęłaby to ze ktoś ja krytykuje ^^
@down: Bad jak mogłeś to napisać? Ty zboku...
Ostatnio edytowano Pon 25.01.2010, 22:46:23 przez Alan Wolf, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Badrock
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 22:42:51 |
|
|
Alan Wolf. Wilkołak, niezłe ciacho. Z pozoru, normalny chłopak, ale w rzeczywistości jest Krypto-Gejem i zboczeńcem jakich mało. Początkowo stawia opór, ale gdy się go maltretuje psychicznie dostatecznie długo, staje się uległy. Lubi Threesomes (^^,) i zabawy pod mym kocykiem :3 Nie chce się przyznać że jest Furry, i czuje się pokrzywdzony przez los. Często zamula i gapi się. *** Edit [26 I "10, 06:47] Alan boi poznać się tajemnic swojego, wilczego ciałka ;3 @Up: Taka Prawda, nie ma co się burzyć ^^ @Down: | Skowron napisał(a): | | Badrock, jeden z forumowych miłośników wilkołaków. |
| Skowron napisał(a): | | Nie wiedzieć czemu kręci go Alan |
Sam sobie odpowiedziałeś ^.^
_________________ Look at Me ! I'm so cute ! You cannot stop irresistible desire for a hug and pat me :3
Ostatnio edytowano Wto 26.01.2010, 07:46:41 przez Badrock, łącznie edytowano 3 razy
|
|
|
| |
|
Shar
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 22:58:06 |
|
|
Badrock! Słodziak:3 Nasze forumowe futerko, lubi cyce i psie przyrodzenie, lubi też o tym rozmawiać ^^ przesiaduje min ze mną w Karczmie gdzie snuje na swój sposób przerażające opowieści o tym co robi (z reguły Alanowi). Przeciąga nieśmiałych użytkowników na mroczną stronę  czasem ma przerażające, futerkowe, ociekające seksem avatary ale aktualny jest piękny. I jak piszę w radosnych stronach to nie wiedzieć czemu zawsze mam wrażenie że to smut. Uwielbiam go >:3
_________________ My beloved monster and me, we go everywhere together... Hot, Horrible, and in Color. Life is good.
Shar La'Fey
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 23:04:50 |
|
|
|
Shar- Lubi futerkowe zwierzęta, a zwłaszcza kociaki^^ Jest miła, sympatyczna, troszkę zwariowana, co w jej przypadku(i nie tylko jej) nie uważam za wadę. Ostatnio źle się czuła z powodu intensywności imprezy i ilości alkoholu zawartego w jej krwi xD
|
|
|
| |
|
Suiseiseki
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 23:09:44 |
|
|
|
Alaan!
Mogę tylko powtórzyć, że kryptogej. ^^ I też furfag. Tylko się z tym kryje, a następnego dnia się wypiera, nieładnie. Do tego jest emo, i się ciągle ciąć próbuje po kątach, kiedy nikt go nie molestuje.
_________________ What, just because a guy likes to dress effeminately, and hang around with another extremely attractive man, and read yaoi, and flaunt his gorgeous abs, and stroke a phallic symbol suggestively in every other scene, that automatically makes him gay?
|
|
|
| |
|
Badrock
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 25.01.2010, 23:16:57 |
|
|
|
Suiseiseki
Lu~ - Moja młodsza siostrzyczka ^^ Ma cycki, futro i psie ten-teges, co czyni ją najpiękniejszą istotą we wszechświecie... Lubi się przytulać i siedzieć ze mną pod Kocykiem w Karczmie. Pomaga mi molestować Ana... Alana... Mimo iż znam ją za pomocą neta, czuję, że jest jedną z bliższych mi osób. Czasami łatwo ją zdenerwować, i warto, bo gdy się złości jest urocza. Tysiące razy próbowałem rozkmninić jej nick, siedząc ze słownikiem japońskiego w łapkach, ale nic to nie dało. (Seiseki - Oceny !)
_________________ Look at Me ! I'm so cute ! You cannot stop irresistible desire for a hug and pat me :3
|
|
|
| |
|
Skowron
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 26.01.2010, 00:51:54 |
|
|
|
Badrock, jeden z forumowych miłośników wilkołaków. Nie wiedzieć czemu kręci go Alan którego namiętnie molestuje go w SB i Karczmie. Hmm... Wydaje się fajny i konkretny, podobają mi się jego posty.
@up, Ale Alan nie jest wilkołakiem, no może nie do końca ^ @down Eee... miły i spokojny?? Fajnie, że taki się wydaje _^_
_________________ ╔══╗ ║╔╗║ ║╚╝╠══╦╦══╦═╗ ║╔╗║╔╗║║║║║╩╣ ╚╝╚╩╝╚╩╩╩╩╩═╝
Ostatnio edytowano Wto 26.01.2010, 12:22:48 przez Skowron, łącznie edytowano 3 razy
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 26.01.2010, 00:55:07 |
|
|
|
Skowron- Miły uprzejmy, spokojny, nie udziela się w kłótniach i chwała mu za to. Boi się o własne nogi^^
@down: można tak powiedzieć.
Ostatnio edytowano Wto 26.01.2010, 01:03:14 przez Alan Wolf, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Merts
Czeladnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 26.01.2010, 01:02:36 |
|
|
Alan to urodzony pacyfista  Gotów rzucić się w ogień dla uśmierzenia najmniejszej utarczki. Lojalny wobec znajomych i miłujący pokój futrzak?
_________________ kto Boga stworzył uczeń zapytał ksiądz dał się przyłapać poczerwieniał nie wie
A Bóg chodzi jak po Tatrach w niebie tak wszechmogący że nie stworzył siebie
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 27.01.2010, 21:31:49 |
|
|
|
Mercenary Ma filozoficzne zainteresowania i całkiem przyzwoitą wiedzę w tej materii, którą przydałoby się jednak nieco usystematyzować. Widać, że wie co chce pisać, jednak czasem wychodzą mu nieprzemyślane wypowiedzi, z których się potem wycofuje. Często mamy podobne zdanie.
|
|
|
| |
|
Vrenth
Pani Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 28.01.2010, 02:12:16 |
|
|
|
Polinick - sympatyczny chomik, który nie wdaje się w bezsensowne dyskusje. Na forum wydaje się być sztywny, ale tylko na forum. Może przez to, że zachowuje się jakby miał sporo więcej lat niż ma. Nie lubi jak się wyciąga pochopne wnioski. Generalnie jedna z osób, bez których forum nie byłoby takie samo.
V.I.
|
|
|
| |
|
Danielos von Krausos
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 28.01.2010, 16:17:50 |
|
|
|
Vrenth - spokojna, opanowana, inteligentna. Z tego co zauważyłem. Podoba mi się jej styl pisania i to, że nie nadużywa emotek (w ogóle rzadko chyba ich używa). Wydaje mi się raczej rozsądną osobą, chociaż czasami wydaje mi się ciutek za smutna.
Fe.
|
|
|
| |
|
Tae
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 28.01.2010, 16:28:32 |
|
|
Danielos. Mieszka na Kaszubach, czego mu zazdroszczę ^^ Słucha dobrej muzyki, sprawia wrażenie starszego niż jest ~.^ Dzięki niemu często żył quiz tolkienowy. Dla wszystkich uprzejmy, ot, sympatyczny człowiek, którego można łatwo polubić 
_________________ Fly, on your way, like an eagle, fly as high as the sun, on your way, like an eagle, fly and touch the sun.
|
|
|
| |
|
Magnus
Mistrz kupiecki
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 28.01.2010, 16:58:51 |
|
|
Tae, w Radomiu mieszka, czyli w sumie niedaleko od mojego miasta  Jest rok starsza odemnie. Pisze mądre posty i raczej odzywa się z sensem. Z jakieś 2 lata temu gadałem z nią na gg bo mi się strasznie nudziło w tamte wakacje 
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 30.01.2010, 16:39:23 |
|
|
|
Magnus. Żyłam w przekonaniu, że jest rok młodszy ode mnie, ale ostatnie wypowiedzi w temacie o egzaminach wyprowadziły mnie z błędu. ^^ Nie wyróżnia się jakoś specjalnie, kojarzę go właściwie głównie z tematu 'Wiara', gdzie dzielnie broni swoich racji. Fan Arcanum, co widać po nicku. (Akurat ja nie powinnam dopisywać tego zdania...)
|
|
|
| |
|
coran
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 30.01.2010, 18:26:40 |
|
|
Aerie - Baardzo wesoła, sympatyczna, zazdrości Kalce rudości (tak się to pisze?  ) włosów, ma duże powodzenie wśród mężczyzn ale ich nienawidzi. 
_________________ Zamieszkać musiałem, Pośród gór w gęstej mgle, Dom mam na nizinach, I wrócić tam chcę, I Ty także powrócisz, Do rodzinnej, swej wsi, Jesteś mym towarzyszem broni, bratem krwi.
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 30.01.2010, 18:33:37 |
|
|
coran Pojawił się nagle na forum. Z kilku jego wypowiedzi, wnioskuję, że wpasowuje się niemal idealnie w średnią wiekową userów Insi, jako że jest studentem. Lubi się wypowiadać na tematy filmowe, dużo kina widział i ma wyrobione własne zdanie. Przez nicka nieustannie kojarzy mi się z islamem 
_________________ "-Co Pan sądzi o zachodniej cywilizacji? - Myślę, że byłby to dobry pomysł..."
Mahatma Gandhi
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 01.02.2010, 23:53:58 |
|
|
|
Sil. Pisałam już o nim, ale co mi tam. Jedna z najlepiej rozpoznawanych (dla mnie) *twarzy* tego forum. Tegoroczny maturzysta. Lubi Japonię, a co za tym idzie wielkookie panienki. o i co by tu jeszcze... O! Ma profil na fejsbuku, ale nie integruje się z resztą forumowiczów tam, co w sumie jest zaletą. :D
|
|
|
| |
|
Kalinka
Czeladnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 02.02.2010, 12:00:48 |
|
|
Aerka. Hym. Miłośniczka Włóczykija i jego harmonijki. Ostatnio ubóstwai również paszczaka z pręcikami. Jest mniej ruda ode mnie, a na ostatnim zdjęciu wygląda jak Ocia. O właśnie! Ma dobre kontakty z Ocią. Siedzą w beczkach i cały czas mówią o jakichś zwieszętach. (czy jak im tam.. ^^). Swego czasu doskonale dogadywała się z Polem. Planowali ślub, ale póki co sprawa jest chyba zawieszona.  Wariatka do kwadratu. Ma dziwną klasę. 
_________________ 'Zmęczył się mną, ponieważ nie umiem myśleć, to wszystko.' Niziołek.
|
|
|
| |
|
Insha
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 02.02.2010, 14:53:33 |
|
|
|
Kalinkę lubię od kiedy wojjoo podrywał ją na naszym ślubie, za co raz, że chyba ( pamięć zawodzi ) dostał od niej ochrzan, dwa, że mnie potem na to wszystko przepraszała. Chociaż nie miała za co, to był naprawdę miły gest. ^^ Do tego znając jej zdanie na temat komplementów mówionych innym dziewczynom przez facetów, którzy mają dziewczyny, nie bałabym się puścić z nią faceta do kina. ;P Jest jedną z kobiet na Insi, które znam niezbyt dobrze, a mimo to jakoś tak najwięcej sympatii mam właśnie do niej.
_________________ w stresowych sytuacji natłoku jestem jak statek zadokowany w doku.
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 02.02.2010, 15:32:06 |
|
|
|
Insha Jako jedna z niewielu osób zna mnie takiego, jakim byłem te 4 czy 5 lat temu, więc dysponuje potężnym argumentem :P Ale to miecz obosieczny, więc czuję się spokojnie. Sympatyczna dziewczyna, ma kompleksy związane z wagą? Hert kiedyś dużo jej wypominał, że jest strasznie chuda. Stara się wybrać na zlot od jakiegoś czasu, ale najwyraźniej wszystko staje jej na drodze i nie za bardzo plany wychodzą. No i ma swojego rycerza, z którym zorganizowała jedną z największych szopek ostatnich miesięcy na Insi :P Kiedyś mieliśmy lepszy kontakt, teraz raczej obojętny stosunek mamy do siebie nazwajem, choć jakiś tam sentyment jest, jak do wszystkich członków dawnego Bractwa.
|
|
|
| |
|
Soanseth
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 02.02.2010, 16:22:18 |
|
|
|
Polinick Człowiek chomik. Gania za wszelkiej maści spam, nawet ten, który nim się z początku nie wydaje. Pol wie lepiej. Wbrew pozorom nie taki sztywniak, jak na forum. lubi randkować z orkami i stawiać im browarki. bardzo wesoły i ma gadane, bo czasem nawija tak, że nie wiem czego słuchać. Jest snajperem jeśli chodzi o błędy i ustrzeli (poprawi) każdego, nawet Orisha. Czasem robi sobie głupie żarty, jak ten, że zlot w Łodzi miał być odwołany... bu.
_________________ People used to think that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right.
Soanseth Saitale
|
|
|
| |
|
Reklama: