|
|
| Autor |
Wiadomość |
Yeslick
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 25.04.2009, 09:12:34 |
|
|
Serdecznie Cię witam Reynevanie  Miło powitać kogoś tak zmotywowanego:)
_________________ "Ten, który walczy z potworami, winien uważać, aby nie stać się jednym z nich... Gdy zbyt długo patrzysz w otchłań, otchłań patrzy w Ciebie..."
|
|
|
| |
|
Alchrom Ornedil
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 04.05.2009, 11:03:24 |
|
|
|
Mae Govannen,Mellon! Elen slila Lumen olentelivo. Dobra teraz po polsku. O forum tym dowiedziałem się od zacnego krasnoluda Gorina, który dość długo namawiał mie bym się tu zarejestrował. A wiec oto jestem! Imie me to Alchrom Ornedil. Pochodzi ono ( tak jak zdanie wyżej) z jezyka elfickiego i znaczy miej wiecej tyle ile wędrowiec i miłosnik dzew. Interesuje się Muzyką(jestem muzykiem który coraz lepiej radzi sobie w swoim rzemiośle) ksiązkami J.R.R Tolkiena i grami Fantasy(szczególnie serią Gothic) Chiałbym tak jak w j powitać was wszystkich miło! Przepraszam za pierwsze zdanie w jezyku elfów , ale to już taka moja tradycja.
|
|
|
| |
|
Yeslick
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 04.05.2009, 13:00:36 |
|
|
"Welcome, welcome", jak powiedział Bilbo do Gandalfa 
_________________ "Ten, który walczy z potworami, winien uważać, aby nie stać się jednym z nich... Gdy zbyt długo patrzysz w otchłań, otchłań patrzy w Ciebie..."
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 05.06.2009, 16:43:45 |
|
|
Witam A witam się po dwudniowej, ale mimo to niesamowicie długiej, przerwie. Znaczy się dzisiaj ze szpitala wróciłem, bogatszy o 5 szwów i opatrunków, ból głowy i ogólne wyczerpanie (30 godzin niejedzenia i niepicia - narkoza). Za to bogatszy o wiele pomysłów (pewne osoby niedługo je poznają), kilka nowych doświadczeń i pomysł (wena w pakiecie - nareszcie, pierwszy raz od kilku tygodni!) na niezłą recenzję niezłej książki. Stęskniliście się?
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
Za ironią często kryje się nieumiejętność myślenia. - Ghanima, Children of Dune
Ostatnio edytowano Pią 05.06.2009, 21:41:22 przez Rey, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Yeslick
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 05.06.2009, 21:27:40 |
|
|
Ależ oczywiście Reyu  A wszystko poszło pomyślnie w szpitalu?
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 05.06.2009, 21:45:51 |
|
|
| Cytuj: | Ależ oczywiście Reyu  |
Nie odmieniaj w tym przypadku, proszę... Reya itd. - proszę bardzo, ale nie Reyu | Cytuj: | | A wszystko poszło pomyślnie w szpitalu? |
Raczej tak, ale czułem się jak to po narkozie i odwodnieniu - sam rozumiesz. Wycieli mi 5 kawałków skóry razem ze znamionami a boli jak cholera - szczególnie przy poruszaniu, mam dwa w różnych miejscach pleców, jeden na lędźwiach (nad tyłkiem, nie myślcie sobie), jeden na szyi i jeden na głowie - ustaw się tu tak, żeby skóry nigdzie nie naciągać/nie dotykać... Ale zjadłem i jestem w domu, a w dodatku trochę wydobrzałem - już mi lepiej. Miło, że pytasz, choćby przez grzeczność.
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
|
|
|
| |
|
Yeslick
Nadworny bard
|
|
|
| |
|
Sorakar
Kmieć
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 11.07.2009, 23:37:51 |
|
|
|
Witam <kłania się nisko....ale nie za nisko żeby nie było to uznane za służalczość> Jestem Sorakar...możecie mi mówić Ojciec Sorakar gdyż służe kościołowi jako jeden z najwierniejszych obrońców. Tak zgadza się moi drodzy, jestem Paladynem. Świętym tępicielem każdego plugastwa na tym świecie.....
_________________ The Fallen < nazwa robocza > hehe kiedy wydam? niemam pojecia....najwyżej powstanie kolejny system do gry na czacie....ale to i tak bedzie nowy system pośród Heroic cRpgów
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 11.07.2009, 23:58:00 |
|
|
|
Przez chwilę myślałem, że jesteś prawdziwym księdzem xD
Ale mimo mojej niechęci do braciszków paladynów, jako jeden z najzłośliwszych czarnoksiężników królestwa, który z magią ma tyle wspólnego co Lemur z baletem wschodniosyberyjskim, witam Cię Sorakarze w murach tej nieświętej <błyskawice, wycie wilków, mroczne śmiechy itd.> twierdzy ^^
_________________ Silmoren Un'Shallah, Królewski Mistrz Broni Trójręcznych
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 11.07.2009, 23:58:42 |
|
|
A powitać. Sam jestem tu od niedawna ale myślę, że mogę powiedzieć "witaj w naszych skromnych progach"  | Cytuj: | | mroczne śmiechy itd. |
xD
_________________ Nawet gdybym strusiem był Strusiem był Strusiem był To bym piwko, kurde, pił Bym dalej sobie pił
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 12.07.2009, 11:58:05 |
|
|
| Cytuj: | | Przez chwilę myślałem, że jesteś prawdziwym księdzem xD |
To samo  No ja też w teorii od dawna jestem, ale w praktyce to chyba od maja, nie? Siem witałem nawet. Witamy wśród swoich.
|
|
|
| |
|
Sorakar
Kmieć
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 12.07.2009, 14:19:24 |
|
|
|
Skoro myśleliście ze jestem księdzem...mimo że przez chwilke..... to uwazam ze udało mi się wprowadzic was w ten ciekawy stan ...^^ cóż...mission done ^^
_________________ The Fallen < nazwa robocza > hehe kiedy wydam? niemam pojecia....najwyżej powstanie kolejny system do gry na czacie....ale to i tak bedzie nowy system pośród Heroic cRpgów
|
|
|
| |
|
Al-Tair
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 13.07.2009, 13:59:57 |
|
|
|
Wróciłem! Stęskniliście się? :P
_________________ Spójrz w gwiazdy! Wznieś twarz ku niebu! Patrz na ten lud ognisty, w przestworzach osiadły! Na ich miasta świetlane, twierdz okrąg rozległy!
First and Last and Always.fm
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 13.07.2009, 14:41:03 |
|
|
|
|
|
| |
|
Yeslick
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 13.07.2009, 17:22:58 |
|
|
Ja też nie lubię naruto  . Witaj witaj.
|
|
|
| |
|
Danielos von Krausos
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 13.07.2009, 17:30:39 |
|
|
A ja wprost nie cierpię.  No, ale i ja witam. Tak właściwie, to gdzie byłeś? ^^
_________________ Ludzie szukają piękna daleko, często nie zdając sobie sprawy, iż jest ono bliżej, niż im się to wydaje.
Fe.
|
|
|
| |
|
Shadow of Death
Wróżbita
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 13.07.2009, 17:50:52 |
|
|
|
Ja też nie, ja też nie. Witam obu panów...
_________________ Nie wszystko jest tym czym się wydaje...
|
|
|
| |
|
Soanseth
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 13.07.2009, 18:14:51 |
|
|
|
Al! mordo ty moja, co Cie skusiło żeby do Nas wrócić? hm? hmm?!
_________________ People used to think that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right.
Soanseth Saitale
|
|
|
| |
|
Al-Tair
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 13.07.2009, 19:30:14 |
|
|
|
Od kiedy jestem Twoją mordą? :P A wróciłem, bo mi się nudziło. I się tak jakby trochę... stęskniłem?
_________________ Spójrz w gwiazdy! Wznieś twarz ku niebu! Patrz na ten lud ognisty, w przestworzach osiadły! Na ich miasta świetlane, twierdz okrąg rozległy!
First and Last and Always.fm
|
|
|
| |
|
Soanseth
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 13.07.2009, 19:39:08 |
|
|
| Cytuj: | Od kiedy jestem Twoją mordą?  |
to ssij  Ech, sporo czasu potrzebowałeś...
_________________ People used to think that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right.
Soanseth Saitale
|
|
|
| |
|
Fionn Dragonsbreath
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 14.07.2009, 10:21:48 |
|
|
Dobry  Wpadłem na chwilę, nie wiem na jak długą, ale wpadłem 
_________________ "You see I'm Irish, but I'm not a leprechaun"
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 14.07.2009, 11:33:12 |
|
|
|
|
|
| |
|
Fionn Dragonsbreath
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 14.07.2009, 11:34:30 |
|
|
Nie jestem czarny, ale ok 
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 14.07.2009, 11:35:10 |
|
|
|
|
|
| |
|
Infinitiv
Przybłęda
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 15.07.2009, 00:29:38 |
|
|
Witam wszystkich mieszkańców Twierdzy i wszystkich użytkowników tego zacnego forum! Infi jaki jest, każdy widzi, jednak chciałbym rzucić parę słów o sobie, aby nie być zupełnie anonimowym, gdyż w planach mam szerszą współpracę w budowaniu cegiełek Insimilionu. Otóż tak, jestem zapalonym graczem cRPG, od WoWa zacząwszy, na Baldurach skończywszy, amatorsko piszę teksty i opowiadania fanfiction, gram na gitarze, czytam fantasty i produkuję się na różnego rodzaju forach. Tyle tytułem wstępu, mam nadzieje że zagoszczę tu na długi czas. 
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 15.07.2009, 01:05:14 |
|
|
A witamy witamy.  Czuj się jak u siebie i spamuj do woli. czołg taki jakby ktoś nie załapał ;P
_________________ Nawet gdybym strusiem był Strusiem był Strusiem był To bym piwko, kurde, pił Bym dalej sobie pił
|
|
|
| |
|
Infinitiv
Przybłęda
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 15.07.2009, 10:25:38 |
|
|
|
O. I właśnie na tym mi najbardziej zależało. Dzięki za przyzwolenie.
|
|
|
| |
|
zUe_dazy
Poszukiwacz przygód
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 20.07.2009, 21:50:55 |
|
|
|
Psia mać, wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Jako, że mam kłopoty z odbębnianiem formalności proszę o wyrozumiałość. Niezbyt pamiętam jak tu trafiłem, ale kiedyś się zarejestrowałem i gdyby nie jakiś mail na skrzynce, to bym nadal żył w błogiej nieświadomości. W fantastyce i RPGach już nie siedzę jak dawniej, ale co nieco w moim móżdżku pozostało:]. Co by tu jeszcze...hmmm...<szudra się za uchem sprawiając wrażenie myślącego...trolla>. Namiętny pykacz fajki (bez skojarzeń proszę) interesujący się praktycznie wszystkimi humanistycznymi dziedzinami. Dobra, reszta wyjdzie w praniu w trakcie linczu, tak czy siak brybobry.
|
|
|
| |
|
Loki Lyesmyth
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 14:06:53 |
|
|
Korzystając z okazji, że ktoś odgrzebał temat którego mi się osobiście szukać nie chciało powiem wsystkim obecnym donośnę... CZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚŚŚŚŚĆĆĆ  wróciłem
_________________ And we're all to blame We've gone too far From pride to shame We're trying so hard We're dying in vain We're hopelessly blissful and blind to all we are We want it all With no sacrifice!!
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 14:21:09 |
|
|
Miło Cię widzieć Scream. Byłeś tutaj przede mną i trwale zapisałeś się w pamięci 
|
|
|
| |
|
Tae
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 14:35:53 |
|
|
O, cześć, Scream ^^ Długo Cię trochę nie było 
_________________ Fly, on your way, like an eagle, fly as high as the sun, on your way, like an eagle, fly and touch the sun.
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 15:09:43 |
|
|
|
|
|
| |
|
Vrenth
Pani Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 16:18:10 |
|
|
|
Cześć, Scream. Co to się dzieje, że wszyscy tak wracają?
_________________ Wish I was old and a little sentimental...
V.I.
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 16:41:16 |
|
|
Ja ich przyciągam jak magnes 
|
|
|
| |
|
Cannabis
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 16:48:08 |
|
|
Cześć Scream, cześć Dig, cześć Tae, cześć Vrenth i cześć całej reszcie 
_________________ Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny Jednorazowy i oryginalny Jeśli kopiuję to tylko w punktach ksero Gdy ktoś powiela kogoś Uważam go za zero
|
|
|
| |
|
Tae
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 16:49:31 |
|
|
Cześć Canna ^^ | Cytuj: | | Cześć, Scream. Co to się dzieje, że wszyscy tak wracają? |
narzekać chyba nie będziemy, hm? ^^
_________________ Fly, on your way, like an eagle, fly as high as the sun, on your way, like an eagle, fly and touch the sun.
|
|
|
| |
|
Valygar
Magnat
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 16:54:40 |
|
|
O, Cann? O_o Kurde, Al-Tari... Fionn... Scream... Teraz ty... nawet nie chcę myśleć kto następny... Witam naszego forumowego Sub-Zero (tak, z tego cię zapamiętałem najbardizej, bo fajny avek miałeś  )
|
|
|
| |
|
Zak
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 17:44:16 |
|
|
|
Łał. Stara szkoła wraca.
_________________ This body holding me, Reminding me that I am not alone in, This body makes me feel eternal, All this pain is an illusion.
toolband.pl last.fm
|
|
|
| |
|
Orick
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 17:49:42 |
|
|
|
|
|
| |
|
Insha
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 22.07.2009, 18:05:53 |
|
|
|
Zdecydowanie największy byłby w przypadku Frosta. xP
Siema Cann, wiedziałam, że warto było te życzenia wysłać na skrzynkę. ^^ Miło Cię 'widzieć' tak ogólnie. ;D
I wielkie joł całej reszcie ;p
_________________ w stresowych sytuacji natłoku jestem jak statek zadokowany w doku.
|
|
|
| |
|
Shar
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 08.08.2009, 15:33:25 |
|
|
|
Cann! ^^
_________________ My beloved monster and me, we go everywhere together... Hot, Horrible, and in Color. Life is good.
Shar La'Fey
|
|
|
| |
|
Soanseth
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 08.08.2009, 23:29:55 |
|
|
|
Hejo Canna! ^^
Jak zobaczę że OsaX i Frost też wrócą, to chyba zaliczę zgon o.O
Soanseth Saitale
|
|
|
| |
|
Ziencio
Kmieć
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 09.08.2009, 01:15:07 |
|
|
Witam wszystkich mieszkańców Insimilionu. Filip z tej strony. RPG'ami zainteresowałem się mając z 11 lat - pierwszymi grami były Icewind Dale II, Dungeon Siege oraz Gothic. Później poszło dalej, czyli sequel do Gothic'a i dodatek, seria Fallout(oprócz trzeciej części, do której może wreszcie się przekonam i sprawdzę...), Baldur's Gate, Diablo II(tak, wiem, raczej nie cRPG, a hack'n'slash, podobnie DS, ale dobra tam), Sacred, czy Silent Storm(zdecydowanie wolę to z taktycznych cRPG'ów aniżeli Jagged Allience), a także uczestniczenie w sesjach RPG(różne - D&D, Warhammer, czy wymyślone przeze mnie i grupę znajomych świat al'a Ojciec Chrzestny). Aha - najlepiej, żeby to było papierowe, tj. na "realu", bo na wszelkich forach to niezbyt mi się widzi.  Urodzony w Poznaniu, znajomy Fionn'a(którego chciałbym teraz pozdrowić serdecznie z Krypty nr 13!). Zainteresowania? Oprócz RPG, to: historia, szczególnie II WŚ i wojna wietnamska, militaria, brytyjski i czarny humor(Monty Python i Blackadder psychofan please), twórczość T. Pratchett'a(Discworld!), S. King'a(Lśnienie!), R. Goscinny(Mikołajek, hehe), R. Chandler(Marlowe - jeden z najlepszych bohaterów literackich ever moim zdaniem), do tego wielbiciel komiksów - Jeż Jerzy, Wilq, Kot Fritz, Dillbert, Asterix & Obelix, XIII, niektóre prod. od Marvel'a, szczególnie Marvel Zombies(zobaczyć Spider-Man'a, czy Kapitana Amerykę jako zombie niszczący ludzkość - awesome  ), polityka, teologia, filmy(najbardziej to filmy gangsterskie, horrory i komedie), filozofia.  Pozdrawiam wszystkich z Krypty nr 13. To mówił ja, Ziencio!
_________________ "Czy tu się głowy ścina? Czy zjedli tu Murzyna? Czy leży tu Madonna? Czy jest tu jazda konna?..." "Put down your bags love, I know in the past love, Has been sort of hard in you, But I see the God in you..."
|
|
|
| |
|
Zak
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 09.08.2009, 10:02:33 |
|
|
Ano, powitawszy Pana 
_________________ This body holding me, Reminding me that I am not alone in, This body makes me feel eternal, All this pain is an illusion.
toolband.pl last.fm
|
|
|
| |
|
Fionn Dragonsbreath
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 09.08.2009, 12:05:19 |
|
|
Witam Ziencia 
|
|
|
| |
|
Yeslick
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 09.08.2009, 14:09:31 |
|
|
Hej Ziencio  . | Cytuj: | | do tego wielbiciel komiksów - Jeż Jerzy, Wilq, Kot Fritz, Dillbert, Asterix & Obelix, XIII, |
poczytaj sobie Thorgala, super sprawa : D. | Cytuj: | | R. Goscinny(Mikołajek, hehe) |
jupi, nie jestem sam 
|
|
|
| |
|
Ziencio
Kmieć
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 09.08.2009, 16:33:06 |
|
|
Thorgala oczywiście kojarzę i szanuję, ale nie jestem jakimś wielkim fanem. 
_________________ "Czy tu się głowy ścina? Czy zjedli tu Murzyna? Czy leży tu Madonna? Czy jest tu jazda konna?..." "Put down your bags love, I know in the past love, Has been sort of hard in you, But I see the God in you..."
|
|
|
| |
|
DarkMatter
Poszukiwacz przygód
Dołączył(a): 13.09.2009 Skąd: http://forum.cob.netarteria.pl/index.php Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 14.09.2009, 20:24:39 |
|
|
Hej, witam wszystkich forumowiczów Insi ! ^^ Jestem w miarę świeżo upieczoną fanką serii Baldur's Gate. Gram w nią niespełna rok i przechodziłam każdą część przynajmniej dwukrotnie. Mam nadzieję, że będzie się nam fajnie dyskutowało. 
_________________ http://forum.cob.netarteria.pl/index.php
Ostatnio edytowano Pon 14.09.2009, 20:28:13 przez DarkMatter, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Ezra
Przybłęda
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 14.09.2009, 20:26:32 |
|
|
Także chciałbym przywitać się ze wszystkimi forumowiczami  No i z moim Skarbem ^^ :*** Również jestem fanem serii Baldur's Gate a także między innymi Fallout, Gothic i ogólnie gier rpg a także paru RTSów ^^
_________________ Błędny Rycerz Najcudowniejszej Damy, Caroline.
Ostatnio edytowano Pon 14.09.2009, 20:39:16 przez Ezra, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Orick
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 14.09.2009, 20:30:09 |