|
|
| Autor |
Wiadomość |
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 17:15:49 |
|
|
|
Hehe hiohio dzieńdobrek^^
_________________ They will not force us, They will stop degrading us, They will not control us, We will be victorious.
|
|
|
| |
|
Orish
Władca Twierdzy
|
|
|
| |
|
Magnus
Mistrz kupiecki
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 17:30:11 |
|
|
| Cytuj: | | A teraz patrzymy na pierwszy post tematu |
Aha 
|
|
|
| |
|
KoZa
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:01:53 |
|
|
|
Jako że mam na koncie absencję sięgającą bodaj dwóch lat ze sporym hakiem, pomyślałem, że jeszcze raz wpiszę się w tym temacie. ;] Witam Insi. ;] Jakoś ostatnio tak wyszło, że mailowałem z Ingiem i skończyło się na tym, że zachęcił mnie do zajrzenia na Insi. Postaram się coś więcej skrobnąć w innych działach, jak tylko sesja się weźmie i skończy. ;]
_________________ Niezależny Blog Graczy - o grach, subiektywnie.
|
|
|
| |
|
Vrenth
Pani Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:04:58 |
|
|
|
KoZa?! Witaj ponownie.
_________________ Wish I was old and a little sentimental...
V.I.
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:05:56 |
|
|
|
Chyba się jeszczę nie znamy^^ Dzieńdoberek^^
_________________ They will not force us, They will stop degrading us, They will not control us, We will be victorious.
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:07:23 |
|
|
| Cytuj: | | Chyba się jeszcze nie znamy |
Powitać.
_________________ Nawet gdybym strusiem był Strusiem był Strusiem był To bym piwko, kurde, pił Bym dalej sobie pił
|
|
|
| |
|
KoZa
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:07:24 |
|
|
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:07:37 |
|
|
|
Nieee, nie wierzę. ^^ A przypomniałam sobie o tobie ostatnio! ^^
_________________ Jestem chętna i gotowa!
Pleśnią i kopciem pełznie po ścianach Zgroza zimowa, ciemne konanie.
|
|
|
| |
|
KoZa
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:09:02 |
|
|
|
|
|
| |
|
Zak
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:09:03 |
|
|
|
Koza! Nie znasz mnie, bo pojawiłem się tuż przed Twoim "zniknięciem", no ale i tak się cieszę, że wróciłeś ~~
_________________ This body holding me, Reminding me that I am not alone in, This body makes me feel eternal, All this pain is an illusion.
toolband.pl last.fm
|
|
|
| |
|
Al-Tair
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:17:21 |
|
|
|
KoZa! Wieki całe Cię tu nie było, witaj z powrotem ^^
_________________ Spójrz w gwiazdy! Wznieś twarz ku niebu! Patrz na ten lud ognisty, w przestworzach osiadły! Na ich miasta świetlane, twierdz okrąg rozległy!
First and Last and Always.fm
|
|
|
| |
|
KoZa
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:26:35 |
|
|
| Al-Tair napisał(a): | | KoZa! Wieki całe Cię tu nie było, witaj z powrotem ^^ |
Faktycznie wieki. Jak tak sobie spojrzałem do profilu, to ostatnie posty były jeszcze gdzieś z listopada... 2008.  Szybko ten czas mija. 
|
|
|
| |
|
Suiseiseki
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:45:59 |
|
|
|
Koza! <3 no, fajnie, żeś wrócił.
Mów, jak się wyłącza wasz newsletter.
_________________ What, just because a guy likes to dress effeminately, and hang around with another extremely attractive man, and read yaoi, and flaunt his gorgeous abs, and stroke a phallic symbol suggestively in every other scene, that automatically makes him gay?
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 22:54:00 |
|
|
|
Kolejny syn marnotrawny? :P To czekamy na Osaxa. Cześć, Koza, cześć.
_________________ We all fall down.
|
|
|
| |
|
Orish
Władca Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 23:40:51 |
|
|
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 23:44:26 |
|
|
Może ktoś sporządzi listę ludzi, których od jakiegoś czasu tu nie było?  Witaj Kozo ponownie ^^
_________________ "-Co Pan sądzi o zachodniej cywilizacji? - Myślę, że byłby to dobry pomysł..."
Mahatma Gandhi
|
|
|
| |
|
Orish
Władca Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 03.02.2010, 23:47:28 |
|
|
| Cytuj: | | Może ktoś sporządzi listę ludzi, których od jakiegoś czasu tu nie było? |
To chyba zadanie tego Twojego Urzędu Cywilnego, czy jakoś tak? 
_________________ „Kto poświęca wolność w imię bezpieczeństwa, nie zasługuje ani na jedno, ani na drugie.” - Benjamin Franklin KonteStacja - pierwsze polskie radio wolnościowe
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 00:03:55 |
|
|
Cholera, ale się wkopałem, myśl, myśl, myśl...
..Gotcha!Jak mam zarządzać ludnością nie posiadającą moich dokumentów?  Tutaj historyka nam trza!
_________________ "-Co Pan sądzi o zachodniej cywilizacji? - Myślę, że byłby to dobry pomysł..."
Mahatma Gandhi
|
|
|
| |
|
Tae
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 12:45:39 |
|
|
| Silmoren napisał(a): | Jak mam zarządzać ludnością nie posiadającą moich dokumentów? Tutaj historyka nam trza! |
Nie, nie, to Twoja działka ~.^ KoZa - pamiętam Cię ,Ty mnie pewnie nie, zniknąłeś krótko po tym jak się pojawiłam ^^ Ale cześć 
_________________ Fly, on your way, like an eagle, fly as high as the sun, on your way, like an eagle, fly and touch the sun.
|
|
|
| |
|
Soanseth
Czarnoksiężnik
|
|
|
| |
|
Venorsh
Agent
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 12:50:25 |
|
|
no ja tez twierdze ze ja KoZe kojarzę,a on mnie pewnie nie ;p witam wszystkich przybyłych, powracających, jak i tych wszystkich co wytrwale działają 
_________________ Imię: Venorsh Veldrin Rasa: Drow Bóstwo: Vhaerun "Khaless nau uss mztld taga dosstan"
|
|
|
| |
|
Orick Raven
Wszechwiedzący
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 14:26:08 |
|
|
|
Ja pierniczę, kolejny człowiek-legenda, którego pamiętam jak przez mgłę z mojego-pierwszego-razu-na-insi.
Wypada mi się przywitać, więc witaj. Rey jestem, do usług.
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
Za ironią często kryje się nieumiejętność myślenia. - Ghanima, Children of Dune
|
|
|
| |
|
kanan
Najemnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 04.02.2010, 15:54:56 |
|
|
No KoZa masz u mnie wielkie piwo za recenzje Arcanum 
_________________ Four, five... How to stay alive!? Six, seven... Go to Hell or go to Heaven!
|
|
|
| |
|
KoZa
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 07.02.2010, 04:33:44 |
|
|
| kanan napisał(a): | No KoZa masz u mnie wielkie piwo za recenzje Arcanum  |
Hehe, to bodaj mój pierwszy tekst o grach, jaki w życiu napisałem.  Teraz jest tego już trochę więcej.  Jeszcze raz dzięki za miłe "powtórne powitanie".  Co do powrotu OsaXa - kto wie, kto wie... ;]
|
|
|
| |
|
Ingmar
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 08.02.2010, 23:58:39 |
|
|
|
Ostatnim razem, gdy się witaliśmy w temacie / na forum padło "elo-menelo-4-2-0!", jeśli nie dopadła mnie jeszcze starcza demencja. Więc:
Elo-menelo-cztery-dwa-zero! ;]
Cześć, KoZa, kope lat, kiedyś to były czasy i tak dalej.
_________________ "Czasem nazbiera się tyle brudu, że wydaje się po prostu marnotrawstwem go wyrzucić."
S.J. Lec
|
|
|
| |
|
Arthas
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 22:18:41 |
|
|
|
Hej...
Szczerze mówiąc, to zupełnie nie wiem, co tu napisać. Nie wchodziłem na forum (tzn. aktywnie, kiedyś tam wszedłem na parę minut po czym wyłączyłem) od jakichś dwóch-trzech lat, więc potrzebuję trochę czasu na ogarnięcie, co tu się w ogóle pozmieniało. Dziesiątki tysięcy nowych postów raczej nie ułatwią mi sprawy.
Zdaje sobie sprawę, że nie byłem jakoś specjalnie rozpoznawalny, więc pewnie i niewielu mnie pamięta. Coś co ja na pewno pamiętam, to wiele głupich i nieprzemyślanych postów, które zdarzało mi się pisać. Cóż, ludzie się zmieniają, dorastają, byłem dzieckiem, teraz...hm, mam nadzieję, że istnieje tutaj coś takiego, jak druga szansa? Byłbym naprawdę wdzięczny.
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to mój przedpotopowy avatar...ale nigdy nie miałem do nich gustu, także na razie chyba zostanie ten, który jest xD
Cóż...coś o sobie? Może postaram się znaleźć tematy, w których znajdą się rzeczy (gry, muzyka, filmy, ksiązki itd), które lubię...bo za bardzo nie wiem, co powiedzieć...
BTW. W tym forum jest coś wyjątkowego, przez tak długi okres czasu nie udało mi się o nim zapomnieć...coś w tym musi być.
Tak, zdaję sobie sprawę, jak głupio ten post wygląda xD
|
|
|
| |
|
Alan Wolf
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 22:21:02 |
|
|
|
Nie łam się^^ Juro będzie lepiej xD
Witamy wszyscy nowego (starego?) kolegę ^^
|
|
|
| |
|
Aerie
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 22:22:19 |
|
|
|
Arthas! Nie wierzyłam, jak cię zobaczyłam w zarejestrowanych użytkownikach... Ja cię pamiętam doskonale i sądzę, że wiele innych osób też. W każdym razie - miło cię widzieć, witaj z powrotem. ;)
_________________ Jestem chętna i gotowa!
Pleśnią i kopciem pełznie po ścianach Zgroza zimowa, ciemne konanie.
|
|
|
| |
|
Zak
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 23:04:21 |
|
|
Powitałem Cię już wczoraj, na SB, ale zrobię to też tutaj. Cześć  Jeśli chodzi o te nieprzemyślane posty to nie martw się, miałem tak samo. Teraz zapewne nie podpisałbym się pod większością moich pierwszych postów. A avka nie zmieniaj, bo jest świetny ^^
_________________ This body holding me, Reminding me that I am not alone in, This body makes me feel eternal, All this pain is an illusion.
toolband.pl last.fm
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 13.02.2010, 23:29:37 |
|
|
Nie bój Arthasie, też Cię dobrze pamiętam. Swego czasu chyba szliśmy równo punktami w WR  Witaj ponownie EDIT Jeśli moje zaawansowane matematycznie obliczenia okażą się prawdą (co swoją drogą pokaże, czy Bóg rzeczywiście jest matematykiem), to kolejny "stary" user przypomni o sobie w tym temacie w Czwartek, 5 sierpnia 2010 roku.
Mahatma Gandhi
|
|
|
| |
|
Danielos von Krausos
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 14.02.2010, 00:24:41 |
|
|
| Silmoren napisał(a): | | to kolejny "stary" user przypomni o sobie w tym temacie w Czwartek, 5 sierpnia 2010 roku. |
W moje urodziny. ^^ Żeby nie było: cześć, Arthas. 2-3 lata Cię nie było? Ja Cię jakimś cudem pamiętam.
_________________ Ludzie szukają piękna daleko, często nie zdając sobie sprawy, iż jest ono bliżej, niż im się to wydaje.
Fe.
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 14.02.2010, 00:27:14 |
|
|
A to i ja po raz drugi przywitam. Siema! Ogólnie, to się nie bój, to na sb wczoraj to nie jest tak cały czas. W nocy dużo ludzi śpi, więc jest względny spokój 
_________________ Nawet gdybym strusiem był Strusiem był Strusiem był To bym piwko, kurde, pił Bym dalej sobie pił
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 14.02.2010, 11:08:49 |
|
|
|
A ja nie znam, ale pamiętam, że pod wieścią o Twoim tekście rozpętała się najdłuższa wojna komentarzowa w historii (to, że niby dane z Shadow Keepera to plagiat).
Więc witaj, Rey jestem. Do usług.
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
|
|
|
| |
|
Nezehej
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 14.02.2010, 22:37:24 |
|
|
|
|
|
| |
|
Ingmar
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 15.02.2010, 22:59:18 |
|
|
|
Heh, to się zebrało ludziom na powroty. Siemasz, Arthas, dobrze cię wiedzieć! Pamiętam. Zresztą, wiele z tamtego okresu pamiętam. Fajnie było, emocjonalnie.
Obstawiamy kto będzie następny? :]
_________________ "Czasem nazbiera się tyle brudu, że wydaje się po prostu marnotrawstwem go wyrzucić."
S.J. Lec
|
|
|
| |
|
Arthas
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 17.02.2010, 19:47:47 |
|
|
thx all za powitania | Cytuj: | | Obstawiamy kto będzie następny? :] |
Bhaal, coś tak czuję xD
|
|
|
| |
|
Verter
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 26.02.2010, 10:07:58 |
|
|
Siema, jestem tutaj nowy i właśnie się zarejestrowałem. :] Nazywam się Krzysztof i mam 21 lat. Jestem z Częstochowy. Aktualnie studiuję i jestem zadowlony, bowiem moje studia są proste jak budowa cepa i na dodatek za nie płacę, więc nie wywalą mnie tak łatwo. ;> Studiuję Turystykę i Rekreację i szczerze mówiąc, sam nie wiem jak na tym kierunku wylądowałem. Nie wiem, może byłem nieprzytomny składając papiery, bądź kosmici przejęli władzę nad moim ciałem, nie wiem. Dobra, coś o mnie: Wiecie ile mam lat i jak mam na imię i skąd jestem. Powiem jeszcze, że moim hobby, a niektórzy mówią, że nawet obsesję mam na tym punkcie, są książki. Kocham je i czytam bardzo dużo, nawet na zajęciach na uczelni. Lubię także pisać swoje własnie rzeczy: opowiadania, eseje i inne rzeczy tego typu. Lubię także gry komputerowe, mangę i anime. Ciężko mi powiedzieć coś jeszcze o sobie. xD To tak: macie pytanie, zadawajcie, nie macie, ok. W każdym bądź razie, mam nadzieję na przyjemne dyskusje i miło spędzony czas przy sesjach.  Verter.
|
|
|
| |
|
Orick Raven
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 26.02.2010, 10:43:26 |
|
|
Witamy, witamy, a jeżeli lubisz pisać, to może w wolnej chwili wspomożesz zasoby Twierdzy?  A turystyka i rekreacja... dobra ustawa i spędzasz czas w przyjemnych klimatach, chociaż to też niewdzięczna robota ;]
_________________ "Wow, Brazil is big!" George W. Bush
Last fm
|
|
|
| |
|
Verter
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 26.02.2010, 11:21:42 |
|
|
| Cytuj: | | Witamy, witamy, a jeżeli lubisz pisać, to może w wolnej chwili wspomożesz zasoby Twierdzy? |
Zobaczymy... może się skuszę, lubię pisać i parę artykułów do gazet już pisałem, więc wiem jak, mogę napisać i tutaj. ;> | Cytuj: | | A turystyka i rekreacja... dobra ustawa i spędzasz czas w przyjemnych klimatach, chociaż to też niewdzięczna robota ;] |
Żebyś wiedział, bardzo monotonna praca i trzeba w niej bardzo klientowi włazić w tyłek. ;P Verter.
|
|
|
| |
|
Suiseiseki
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 26.02.2010, 16:01:06 |
|
|
| Cytuj: | | Bhaal, coś tak czuję xD |
Balzac! ^
_________________ What, just because a guy likes to dress effeminately, and hang around with another extremely attractive man, and read yaoi, and flaunt his gorgeous abs, and stroke a phallic symbol suggestively in every other scene, that automatically makes him gay?
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 26.02.2010, 16:18:28 |
|
|
|
A witamy, witamy i do pisania zapraszamy.
|
|
|
| |
|
Szachista
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 20.03.2010, 22:19:26 |
|
|
Witam forumowiczów Otóż często korzystałem z waszej stronki i czas najwyższy wejść na forum  Co tu napisać? Mam 19 lat i dziecko w drodze (córeczkę). Uczę się geodezji w technikum. Pochodzę ze śląska stąd niekiedy możecie poznać mój slang  Co tu jeszcze napisać? Jestem dobrym szachistą oraz moim hobby jest...kolekcjonowanie broni średniowiecznych (od mieczy po topory na włóczniach kończąc). No nie umiem już nic wymyślić na przywitanie. Będę aktywnym userem  Zapewne widzicie jak "opanowałem" jeden z działów Jak chcecie się coś spytać walcie śmiało (byle nie za mocno)
_________________ Aby dążyć do celu...należy się nie poddawać
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 20.03.2010, 22:30:45 |
|
|
Witam fana Gothiców 
Mahatma Gandhi
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 20.03.2010, 22:37:30 |
|
|
|
Witaj. Mimo zapalenia Gothikiem masz u mnie plusa na wejście - za szachy.
W ramach propagandy przypominam, że aktywność można również spożytkować pisząc dla nas artykuły, co jest łatwe i przyjemne (no i ten prestiż!), a na forum działa mini-kółko szachowe ;]
Poza tym chyba zaraz, koło tematu "Rodzeństwo", razem z Asmerilionem będziecie mogli założyć "Nasze dzieci" ;]
Więc witaj raz jeszcze, a mnie ignoruj - jestem tutaj trollem forumowym.
|
|
|
| |
|
Szachista
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 20.03.2010, 22:53:33 |
|
|
*ignorując Reynevana* a ja witam was very sedyszyn:) artykuły mówisz....niekiedy będę pisał (czasami mam weny twórcze) tylko powiedz co i jak bo jestem nietutejszy i sie jeszcze nie oswoiłem mini-kółko szachowe...kusząca myśl  ale teraz to brak czasu oraz mulący net (dlatego niekiedy piszę posty z komórki) w szachy grałem tylko w kolegami z osiedla a na turnieje nigdy nie miałem czasu @down obadam za chwile
Ostatnio edytowano Sob 20.03.2010, 22:54:33 przez Szachista, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Reynevan
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 20.03.2010, 22:53:51 |
|
|
|
Mamy piękny dzialik "Organizacja Działów" - tam masz wszystko krok po kroczku z gotowymi listami tematów do pokolorowania na zielono.
|
|
|
| |
|
Shar
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 20.03.2010, 22:56:06 |
|
|
| Szachista napisał(a): | artykuły mówisz....niekiedy będę pisał (czasami mam weny twórcze) tylko powiedz co i jak bo jestem nietutejszy i sie jeszcze nie oswoiłem
| http://forum.iml.pl/viewtopic.php?f=45&t=7698A ta poza tym to al'doer abbil :3
_________________ My beloved monster and me, we go everywhere together... Hot, Horrible, and in Color. Life is good.
Shar La'Fey
|
|
|
| |
|
Szachista
Szczurołap
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 20.03.2010, 23:15:40 |
|
|
czyli np.wchodzę do tego tematu viewtopic.php?f=94&t=6721 i widzę że temat "organizacje" nie jest zrobiony ani zarezerwowany więc wchodzę do tematu "rezerwacja tematów" rezerwuję go i w ciągu 5 dni muszę wysłać na podanego tam maila i oczywiście cały tekst ma być zgodny dobrze skapowałem? (wole się upewnić, zawsze tak robię) al'doer abbil - czyżby język drowów? (coś tam z kompanem/przyjacielem tak?)
|
|
|
| |
|
Reklama: