|
|
| Autor |
Wiadomość |
Jaquan
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 11.12.2009, 20:01:03 |
|
|
Była propozycja spodobała się a ponieważ moim zdaniem tamten temat nie do końca pasował oto jest nowy. Możecie tu pochwalić się wyglądem swoich postaci ew. dodatkowo je opisać. Więc może zacznę... Obecnie moim bohaterem jest Darrian Łotrzyk Miejski Elf. A oto jego zdjęcie (to ten pośrodku jakby ktoś nie wiedział xP) DarrianMoim skromnym zdaniem wyszedł mi nawet nieźle choć za bardzo się nie bawiłem...
_________________ Jaquan Ther'Geas
Ostatnio edytowano Sob 12.12.2009, 15:18:29 przez Jaquan, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 11.12.2009, 20:08:38 |
|
|
U mnie główną bohaterką również była elfka miejska, łotrzyk, imieniem - tu bez zaskoczenia - Valarie, a oto zdjęcia: 1, 2, 3  Mnie tam się podoba ^^.
_________________ "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain"
oceansoul.byethost22.com - czyli świat według Oci. Niezależny Blog Graczy - czyli inne spojrzenie na gry.
|
|
|
| |
|
Nicky
Karczmarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 11.12.2009, 21:39:32 |
|
|
Moja miejska elfka w walce z cieniemA tu knująca w kącieNie będę podążał śladem Oci i nie rozbiorę mojej Eleny dla rozgłosu. Z założenia miała mieć cwane i tajemnicze oczy zabójczyni (elfka, nie Ocia) ;P Za to mój homo sapiens wygląda, jakby przywędrował z ery neandertalczyków, ale w końcu każdy dobrze urodzony może być szlachcicem. Tutaj spacerując z Duncanem, a tutaj Duncan coś ważnego mu przekazuje. Na koniec jeszcze portret Golluma
_________________ After I have become the Spectre, the whole universe's going to respect humanity.
|
|
|
| |
|
Saiya-jin
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 11.12.2009, 21:51:43 |
|
|
To pies czy krowa? 
|
|
|
| |
|
Soanseth
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 11.12.2009, 22:10:46 |
|
|
|
kutfa, ta gra jest piękna *.*
_________________ People used to think that when someone dies, a crow carries their soul to the land of the dead. But sometimes... only sometimes the crow brings that soul back to set the wrong things right.
Soanseth Saitale
|
|
|
| |
|
Arsgoth
Przybłęda
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 11.12.2009, 22:14:41 |
|
|
|
|
|
| |
|
Tallos
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 11.12.2009, 22:15:54 |
|
|
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 02:42:12 |
|
|
|
Ten Tallosowy elf całkiem przystojny ^^^.
_________________ "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain"
oceansoul.byethost22.com - czyli świat według Oci. Niezależny Blog Graczy - czyli inne spojrzenie na gry.
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 14:01:22 |
|
|
| Cytuj: | | Ten Tallosowy elf całkiem przystojny ^^^. |
Nigdy nie pojmę kobiecych kanonów piękna.
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
Za ironią często kryje się nieumiejętność myślenia. - Ghanima, Children of Dune
|
|
|
| |
|
Tallos
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 14:45:10 |
|
|
| Reynevan napisał(a): | | Cytuj: | | Ten Tallosowy elf całkiem przystojny ^^^. |
Nigdy nie pojmę kobiecych kanonów piękna. |
Twoje kanony męskiego piękna nas nie interesują. A za komplement Oci dziękiuję, starałem się zmieniając domyślnej twarzy fryzurę.
_________________ Tallos
|
|
|
| |
|
Jaquan
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 15:20:41 |
|
|
| Oceansoul napisał(a): | | Ten Tallosowy elf całkiem przystojny ^^^. |
A mój nie? <robi wielkie smutne oczka> Dobra pozostaje mi jakoś żyć. Choć faktycznie wygląda nieco lepiej od mojego xD
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 15:29:26 |
|
|
| Cytuj: | | A mój nie? <robi wielkie smutne oczka> Dobra pozostaje mi jakoś żyć. Choć faktycznie wygląda nieco lepiej od mojego xD |
Może to kwestia zdjęcia, ale ten Twój wydaje mi się z twarzy trochę anorektyczny, takie wystające kości policzkowe i za chuda szczęka, szczęka powinna być nieco szersza, przynajmniej w moim kanonie ^^.
|
|
|
| |
|
Orish
Władca Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 15:52:26 |
|
|
Co Wy macie z tymi miejskimi elfami?  Nie dość, że niziny społeczne, to jeszcze ge... ekhm, metroseksualiści.
_________________ „Kto poświęca wolność w imię bezpieczeństwa, nie zasługuje ani na jedno, ani na drugie.” - Benjamin Franklin KonteStacja - pierwsze polskie radio wolnościowe
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 16:00:57 |
|
|
Moim zdaniem mają najciekawszy początek  . No i jak chce się grać łotrzykiem, to najlepiej elfem, a dalijskie są dziwne 
|
|
|
| |
|
Jaquan
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 16:06:03 |
|
|
Orish za gejów to się obrażę. Mój był w stu procentach normalny. A przynajmniej miał się żenić xP (jak każdy miejski xD) No i tak miło jest czasem ubliżać ludziom xD | Cytuj: | | Może to kwestia zdjęcia, ale ten Twój wydaje mi się z twarzy trochę anorektyczny, takie wystające kości policzkowe i za chuda szczęka, szczęka powinna być nieco szersza, przynajmniej w moim kanonie ^^. |
Ano ma szczupłą twarz. Następny będzie lepszy xD Ale szerokie szczęki są takie... Ludzkie...
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 17:05:30 |
|
|
| Cytuj: | | Orish za gejów to się obrażę. Mój był w stu procentach normalny. A przynajmniej miał się żenić xP |
Ale w toku gry możesz jeszcze zmienić swoje preferencje ^^^. | Cytuj: | | Ale szerokie szczęki są takie... Ludzkie... |
Najfajniejsze są te pomiędzy ludzkimi i elfimi, takie akuratne ^^.
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 18:33:01 |
|
|
_________________ Nawet gdybym strusiem był Strusiem był Strusiem był To bym piwko, kurde, pił Bym dalej sobie pił
|
|
|
| |
|
Tallos
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 19:49:43 |
|
|
|
Ja też się za geja obrażę! U Zevrana non stop tracę, bo mu rozkazuję przepraszać za dwuznaczne teksty.
_________________ Tallos
|
|
|
| |
|
Jaquan
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 20:07:30 |
|
|
|
Ja tam go nawet w ekipie jeszcze nie mam... Nie mam pojęcia gdzie szukać pozostałych towarzyszy... Więc na razie mam tylko podstawową trójkę no i Stena z Lilianą. Z drugiej strony i za wiele nie zrobiłem... Oczyściłem część lasu Dalijczyków po czym wycofałem się gdy przyszło do walki ze smokiem i pokonałem demona w Redcliff... I nie zamierzam zostawać Homo jak są dwie ładne damy do wyboru xP
|
|
|
| |
|
Tallos
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Sob 12.12.2009, 23:34:28 |
|
|
|
Ja też z nim nie łażę, ale rozmawiam, co jakiś czas. A z Lelianą nie miałem żadnej romansowej opcji, może dlatego, że już przed jej przyłączeniem pocałowałem Morrigan
_________________ Tallos
|
|
|
| |
|
wojjoo
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 16.12.2009, 12:47:30 |
|
|
|
|
|
| |
|
Aitsu
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 21.12.2009, 18:33:26 |
|
|
_________________ 93: Miłość i Wola
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 28.12.2009, 23:24:38 |
|
|
Jestem tak leniwa, że nawet nie chciało mi się wyciąć fragmentów z dialogami, ale z drugiej strony, po co? http://img230.imageshack.us/gal.php?g=mith1.jpgMiejski elf (nie, nie wiem, dlaczego nie dalijski w zasadzie, ale tak jakoś wyszło), rogue. Niewiele zmieniony podstawowy model, który urzekł mnie kanonem piękna na zasadzie "blade i zimne". Choć czasem stwierdzam, że wygląda trochę za ładnie i delikatnie. Chyba przez te duże oczy...
_________________ "Computer games don't affect kids negatively, I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."
|
|
|
| |
|
LuckQ
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 28.12.2009, 23:41:21 |
|
|
|
|
|
| |
|
Grim
Poszukiwacz przygód
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 29.12.2009, 00:05:56 |
|
|
|
|
|
| |
|
Nezehej
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 29.12.2009, 01:11:17 |
|
|
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 29.12.2009, 14:57:11 |
|
|
Grim - świetny ten facet. Masz może model zapisany? A sam mam podobne coś do tego Mici, tylko krótsze włosy i bez kolorowych oczu. Zresztą, macie (mam zgodę właścicielki na używanie tego imienia na potrzeby postaci!): http://ftp.iml.pl/reynevan/Screenshot20 ... 527984.jpghttp://ftp.iml.pl/reynevan/Screenshot20 ... 535296.jpghttp://ftp.iml.pl/reynevan/Screenshot20 ... 558484.jpgTe screeny wyglądają inaczej niż w grze! Inne są po prostu. Ona nie ma kwadratowej szczęki ;] Hmm, wiem już co jest w nich źle - przy tworzeniu rzut na postać jest zły, a w dodatku rusza się twarz jak mówi - sugerowałem się jej wyglądem w czasie mówienia, a nie normalnym wyrazem - ostatecznie nie ma on nic wspólnego z tym co jest w grze. Usta za wąskie, kości policzkowe też. A fryzury są po prostu okropne, tyle, że wszystkie możliwe, a ta jedna z lepszych przy tym kolorze (w długich wygląda jak Flemeth). Chyba zrobię kilka screenów normalnie, a nie przez DA, bo jakość się pogarsza. kolejna postać (złodziejka, Dalijka - już to wiem ;]) będzie ładniejsza, choć w podobnej tonacji.
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 29.12.2009, 15:06:10 |
|
|
|
Ale czemu ona jest siwa? O_o I faktycznie wygląda jak Flemeth... Lub po prostu staro. A co do fryzur, to się zgadzam, wszystkie dostępne wyglądają brzydko. Ale kolorowe oczy sporo poprawiają i ożywiają te postacie, dlatego na przykład postać Mith wygląda moim zdaniem dużo lepiej. I nie wydaje się stara, mimo że też siwa.
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 29.12.2009, 15:25:05 |
|
|
Nie chciałem jej kolorować, bo jakoś mi to nie grało. W grze wygląda to dobrze - w edytorze okropnie. Kolejna postać będzie pokolorowana. I nie siwa tylko biało-szara! Zaraz wyślę Ci save z tą postacią - w grze ona wygląda naprawdę dobrze. Tak młodo i milusio, akurat jak pierwowzór ;] Na portrecie też głupio wyszła, ale macie: http://ftp.iml.pl/reynevan/Oceansoul_portrait.pngA jak ktoś chce save'a to proszę bardzo: http://ftp.iml.pl/reynevan/Oceansoul.rar(plika Quick save do folderu Save w folderze Oceansoul, reszta plików do folderu Oceansoul, tak luźno) Czyli struktura Moje dokumenty\BioWare\Dragon Age\Characters\Oceansoul\Saves Dla Quick save i Moje dokumenty\BioWare\Dragon Age\Characters\Oceansoul Dla tych trzech plików: obrazków i xml.
|
|
|
| |
|
Grim
Poszukiwacz przygód
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 29.12.2009, 15:59:06 |
|
|
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 29.12.2009, 17:28:14 |
|
|
|
Dzięki bardzo, ale chodziło mi o zrzut samego wyglądu bohatera. Chociaż chyba da się wyodrębnić z save'a. Pogrzebię się z tym kiedyś (jak zechcę grać facetem ;]).
|
|
|
| |
|
Grim
Poszukiwacz przygód
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 29.12.2009, 18:09:40 |
|
|
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 29.12.2009, 19:41:35 |
|
|
We fryzurach najgorsze jest imho to, że nie ma długich i jednocześnie rozpuszczonych/związanych tylko w kuc/warkocz włosów. Albo krótkie, albo upięte w nie-wiadomo-co  Cierpiałam przez to. Bardzo.
_________________ "Computer games don't affect kids negatively, I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music."
|
|
|
| |
|
Vrenth
Pani Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 29.12.2009, 22:55:04 |
|
|
Leniwie, bo wybrane tylko z robionych przez grę (na picasie, raczej nie duże). Pierwsza postać - krasnoludka (szlachcianka) wojowniczka (dwie bronie). Jak dla mnie dużo lepszy początek od miejskiego elfa. 1 (wzrost), 2 (kiepskie zbliżenie), 3 (postać). Obecna postać - człowiek, łotrzyk (dwie bronie). Miała być elfką, ale dalijka odpadła, bo miała sztukę przetrwania domyślnie a miejska elfka jakoś mi się średnio podobała. Taki dziwny ten wstęp. 1 (portret), 2 (bardziej zwykłe światło), 3 (moja ulubiona zbroja). Zgadzam się z Mith, że fryzury są do kitu. Krasnoludka była ok, ale to była chyba jedna z dwóch, które jej pasowały. Później z jednej postaci z długimi włosami zrezygnowałam, jak zobaczyłam to w grze. Więc pozostają spięte włosy.
_________________ Wish I was old and a little sentimental...
V.I.
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 30.12.2009, 18:55:30 |
|
|
|
Jakie krasnoludzice są szpetne! Te w grze to okropieństwo-okropieństw, a te robione ręcznie niewiele lepsze.
|
|
|
| |
|
Avis
Rycerz zakonny
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 30.12.2009, 19:56:22 |
|
|
|
Jak na przecietne krasnoludzice w grach cRPG to i tak moim zdaniem piękne...
|
|
|
| |
|
Vrenth
Pani Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 30.12.2009, 20:02:05 |
|
|
|
Reynevan, nie narzekaj. Dla mnie jest to najładniejsza krasnoludka, jaką próbowałam grać. W końcu nie masz obowiązkowej brody. I da się zrobić postać, która wygląda w miarę normalnie (nie widać, że ma bardzo okrągłą twarz).
_________________ Wish I was old and a little sentimental...
V.I.
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 11.01.2010, 14:19:04 |
|
|
Z ciekawości, nie mając nadziei na poprawne działanie i z myślą "na chwilę" przełączyłam ustawienia grafiki z low na maxa i... DA zaczęło chodzić płynniej  I w związku z tym muszę się w 100% zgodzić, że | Cytuj: | | kutfa, ta gra jest piękna *.* |
Złote ćwieki są złote, a nie żółte i się błyszczą nawet... *.* Jestem pod ogromnym wrażeniem. Tyle z dygresji. Przedstawiam Wam Arikiel, bo nie mam co robić. Człowiek, rogue. Trzy na początek: Ah, ta kwestia Alistaira ^^Bo zmrużone oczyBo jakoś podoba mi się ta scena
|
|
|
| |
|
Apeyron
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 11.01.2010, 20:30:53 |
|
|
Właśnie się zarejestrowałem i również chętnie pochwalę się swoimi postaciami   Amon - Człowiek szlachcic, wojownik (Berserker, Łupieżca), specjalizujący się w walce dwuręcznym mieczem. Człowiek o smutnym spojrzeniu, pozornie dobry, często zabijający bezbronnych gdy jest mu to na rękę, po pokonaniu Arcydemona uzurpował sobie prawa do tytułu Króla Fereldenu ;] pełno zbrojny lider too sexi ;P (+18)Heroiczne osiągnięcia Apeyron - Elfi mag (Mistyczny Wojownik), specjalista od magii ducha. Arogancki elf, niezwykle pewny siebie, wywiera wielki wpływ na otoczenie. Dzięki swoim zdolnością manipulowania maną ekstremalnie niebezpieczny przeciwko innym użytkownikom energii magicznej, zauważono w nim niezdrowe zainteresowanie magią krwi. do mnie mówisz człowieku?a więc jesteś magiem krwi, tak?Heroiczne osiągnięcia
Ostatnio edytowano Pon 11.01.2010, 21:04:35 przez Apeyron, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 11.01.2010, 20:32:59 |
|
|
|
Jaką zbroję ma ten dolny ludzik na portrecie?
|
|
|
| |
|
Apeyron
Włóczykij
|
|
Tytuł:
Napisane: Pon 11.01.2010, 21:01:19 |
|
|
Zbroja Dowódcy Straży z dodatku Twierdza Strażników, za chwile dodam do obojga jeszcze screeny z heroicznymi osiągnięciami, będąc na 12 lvl zadałem Apeyronem 358 obrażeń (dla porównania mój pierwszy charakter Amon przez całą grę nie mógł przyłożyć za więcej niż 236  )
_________________ Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
|
|
|
| |
|
Nicky
Karczmarz
|
|
Tytuł:
Napisane: Nie 24.01.2010, 20:18:26 |
|
|
Człowiek szlachcic, który zasługuje, by posługiwać się moim pseudonimem: - wydłubuje ogrom resztki jedzenia z ust, mimo że inni nie mogą na to patrzeć, - samotnie bawi się ze smokami w rodeo, a później bada ich morfologię krwi, - dogadał się z Bhelenem.
_________________ After I have become the Spectre, the whole universe's going to respect humanity.
|
|
|
| |
|
Joneleth
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 29.01.2010, 16:30:20 |
|
|
Moja ludzka Szara Strażniczka o wdzięcznym imieniu Alice. Zdjęcia z początku podróży. 1, 2, 3.
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 29.01.2010, 17:02:26 |
|
|
| Cytuj: | | A co do fryzur, to się zgadzam, wszystkie dostępne wyglądają brzydko |
Powyższe screeny są dowodem na to,że nie ma w tym daniu krzty prawdy. ^^ Ogólnie, ładna laseczka Ci wyszła, Joneleth. :>
_________________ Nawet gdybym strusiem był Strusiem był Strusiem był To bym piwko, kurde, pił Bym dalej sobie pił
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 29.01.2010, 17:08:09 |
|
|
| Cytuj: | | Powyższe screeny są dowodem na to,że nie ma w tym daniu krzty prawdy. ^^ |
Jest to raczej pierwszy wyjątek od reguły  . Bohaterka naprawdę ładna, z ładnymi włosami ^^.
|
|
|
| |
|
Joneleth
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 29.01.2010, 17:21:31 |
|
|
|
Gdyby nie mody, nie byłoby ani fryzurki, ani czarnego makijażu (z tego co wiem, domyślnie niedostępny, jest jedynie granatowy). Z twarzą też trochę kombinowania było. Generalnie bez modyfikacji takiego efektu raczej uzyskać się nie da (choć podobny - gorszy - i owszem).
|
|
|
| |
|
Mith
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 29.01.2010, 17:26:16 |
|
|
|
No właśnie, mody. A my o podstawce mówiłyśmy, Gorinie ^^ Joneleth, podrzucisz link do tego z makijażem? Kiedyś szukałam, a żaden mi do łapek nie wpadł...
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 29.01.2010, 17:29:38 |
|
|
Aaa, to już wiem, dlaczego pierwszy raz widzę taką ładną fryzurę!  Następnym razem też gram z dodatkowymi w takim razie ^^.
|
|
|
| |
|
Joneleth
Pomniejszy szlachcic
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 29.01.2010, 18:09:16 |
|
|
| Cytuj: | | Joneleth, podrzucisz link do tego z makijażem? |
Mam tylko linka do custom morph, na bazie którego stworzyłem twarzyczkę swojej postaci. Domyślnie jest tam czarny makijaż. Ewentualnie można się toolsetem pobawić, tam się da różne fajne rzeczy robić (czarny makijaż to pikuś).
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Pią 29.01.2010, 18:25:28 |
|
|
|
Hmm, pewnie w ten weekend zacznę dalej uzupełniać nasz download, tam fryzur i twarzy mam chyba ze 200 ;]
A babka naprawdę ładniusia.
|
|
|
| |
|
Reklama: