|
|
| Autor |
Wiadomość |
Silas
Hrabia
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 23.12.2009, 20:11:52 |
|
|
|
Stary rok już praktycznie za pasem, więc zgodnie z tradycją można chyba zaczynać...
Age of Decadence - RPG typu Indie od studia Iron Tower, wzorowany nieco na dwóch pierwszych częściach Fallouta (mamy więc turową walkę, wybory i konsekwencje oraz oparty na skillach postaci gameplay). Jeżeli można jeszcze oczekiwać renesansu gatunku to chyba tylko ze strony niezależnego developera.
Thief 4 - liczę na dużą dawkę skradania w steampunkowych realiach. Niekoniecznie w wykonaniu Garretta, po prostu gry stealth muszą wrócić do łask.
Deus Ex 3 - jako że Ion Storm śpi z rybkami, nowy producent - Eidos - ma własną wizję dotyczącą tego, jak powinna wyglądać następna część gry. Z jednej strony słyszymy zapewnienia o tym, że nie ma mowy o uproszczeniach z dwójki, a z drugiej podaje się informacje o umieszczeniu w grze systemu autoregeneracji oraz zmniejszeniu roli gry na sneaku. Ale i tak na nią czekam - w zalewie gier fantasy cyberpunk jest towarem deficytowym, więc...
Oprócz tego, jest jeszcze kilka tytułów - TES V, Alpha Protocol, Fallout: New Vegas - ale ich losy nie są do końca pewne, więc na razie się wstrzymam z wymienianiem ich na liście.
_________________ „Towarzysze! Jest gorzej, niż było. Ale jest lepiej, niż będzie”.
Ostatnio edytowano Śro 23.12.2009, 20:17:46 przez Silas, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Polinick
Twierdzowy myśliciel
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 23.12.2009, 20:14:57 |
|
|
|
To ja do tego dodam: Mass Effect 2, którego się wprost nie mogę doczekać, bo w pierwsżą część grało mi się fantastycznie. Oraz Arcania, z racji tego, że jestem fanem serii Gothic. No i ciekaw jestem co panowie ze Spellbound zrobili z Gothikiem.
_________________ We all fall down.
|
|
|
| |
|
Suiseiseki
Baron
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 23.12.2009, 20:16:33 |
|
|
Mass Effect 2, Alpha Protocol, Epic Mickey. No More Heroes 2. Tłumaczone Rune Factory 3. I żeby Black Mesa dokończyli. I jeszcze Bioshock 2.
_________________ What, just because a guy likes to dress effeminately, and hang around with another extremely attractive man, and read yaoi, and flaunt his gorgeous abs, and stroke a phallic symbol suggestively in every other scene, that automatically makes him gay?
Ostatnio edytowano Śro 23.12.2009, 21:02:14 przez Suiseiseki, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
| |
|
Orish
Władca Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 23.12.2009, 20:28:07 |
|
|
|
|
|
| |
|
Oceansoul
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 23.12.2009, 20:43:03 |
|
|
|
Mass Effect 2 przede wszystkim. Ledwo mogę się doczekać, ja już chcę w to grać! A poza nim... Star Wars: The Force Unleashed II. Umrę, jak w to nie zagram, definitywnie! Również jestem ciekawa, jaki będzie Thief 4. Wielka fanką serii nie jestem, ale nad 'trójką' trochę czasu spędziłam, więc chętnie znów się trochę poskradam. Co do trzeciego Deus Exa, to ciągle mam do nadrobienia pierwszego i drugiego, ale jest spora szansa, że mi się spodoba, a wtedy też chętnie poczekam na część kolejną. Na Alpha Protocol czekałam już w tym roku. Ale dobrze, niech się Obsidian nie spieszy, bo to głównie pośpiech zaważał na niedoróbkach w ich poprzednich produkcjach. Syberia III. Aż dziw, że tak długo zwlekano z kontynuacją. Więcej chwilowo nie pamiętam ^^.
_________________ "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain"
oceansoul.byethost22.com - czyli świat według Oci. Niezależny Blog Graczy - czyli inne spojrzenie na gry.
|
|
|
| |
|
Gorin
Wieszcz
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 23.12.2009, 20:44:07 |
|
|
|
Arcania i drugi wieśek, o ile wyjdzie w 2010. W sumie ME2 też, na pga fajnie się grało ^.
_________________ Nawet gdybym strusiem był Strusiem był Strusiem był To bym piwko, kurde, pił Bym dalej sobie pił
|
|
|
| |
|
Mikiel
Poszukiwacz przygód
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 23.12.2009, 23:31:06 |
|
|
Mafia 2 na pierwszym miejscu . Pierwsza część była świetna , nawet kilka lat po premierze Mafia jest wciąż jedną z ciekawszych gier i ciągle mam ochotę jeszcze raz wrócić do Lost Heaven i przeżyć historie Tommy'ego Angelo. Thief 4 tutaj nie trzeba chyba wyjaśniać dlaczego  Wiesiek 2 choć wątpię aby ukazał się w 2010 r. ale liczę na jakieś informacje grze no i może trochę filmików . Arcania bo jestem fanem Gothiców , choć pewnie to nie będzie już ten sam gothic jak te które tworzyły Piranie .
_________________ Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy.
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 31.12.2009, 15:29:42 |
|
|
|
Nowe gry nie interesują mnie tak jak kiedyś, ale mimo to: - Black Mesa - koniecznie - Arcania - nie ruszy mi, ale chce wiedzieć, co im z tego wyjdzie - StarCraft 2 - pewnie też nie ruszy, ale wtedy już zainwestuję w nowy sprzęt ^^ - Wiedźmin 2 - zapowiada się nieźle, ciekaw jestem efektu
_________________ Silmoren Un'Shallah, Królewski Mistrz Broni Trójręcznych
|
|
|
| |
|
Gamling
Trubadur
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 31.12.2009, 16:04:10 |
|
|
|
Głównie na Wiedźmina czekam, ale może jeszcze się przekonam do paru tytułów... zobaczymy.
_________________ Ziemia zmarznięta, krok wędrowców pęta. Nie zobaczą drogi końca, ani księżyca ani słońca.
|
|
|
| |
|
Orish
Władca Twierdzy
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 31.12.2009, 16:23:21 |
|
|
|
|
|
| |
|
Skowron
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 31.12.2009, 18:00:31 |
|
|
Diabełek 3 Star Craft 2 i może jakiś dodatek do Szona
_________________ Jakby ktoś nie wiedział mam Playstation 2 !!! xD
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 31.12.2009, 19:49:07 |
|
|
|
|
|
| |
|
Rey
Twierdzowy myśliciel
Dołączył(a): 11.06.2007 Skąd: Z Pomroku nad Anauroch. Bez "d". Pochwały: 2 Płeć:
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 31.12.2009, 19:55:24 |
|
|
| Cytuj: | | najbardziej prawdopodobna data oscyluje w granicach drugiej połowy 2012. |
O drugiej połowie 11 słyszałem, ale 12?
_________________ Drow z natury, Zerg z zamiłowania, Potwór z urodzenia i Troll z zawodu.
Za ironią często kryje się nieumiejętność myślenia. - Ghanima, Children of Dune
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Czw 31.12.2009, 20:08:58 |
|
|
|
Wszelkie branżowe serwisy piszą, tak jak mówisz, o drugiej połowie 2011, lub pierwszej 2012, ale nie zapomnij dodać do tego 0,5 - 1 roku. Czemu? Popatrz na SC2, który wedle planów miał już być w sprzedaży. Beta testy w Blizzie są niemiłosiernie szczegółowe i dłuuuugie.
_________________ Silmoren Un'Shallah, Królewski Mistrz Broni Trójręcznych
|
|
|
| |
|
Loki Lyesmyth
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 05.01.2010, 12:44:16 |
|
|
|
Rise of goslayer które jużma mw zasadzie kupione diesciples 3 po polskawemu mass effect 2 splinter cell
_________________ And we're all to blame We've gone too far From pride to shame We're trying so hard We're dying in vain We're hopelessly blissful and blind to all we are We want it all With no sacrifice!!
|
|
|
| |
|
Silmoren
Czarnoksiężnik
|
|
Tytuł:
Napisane: Wto 05.01.2010, 16:53:25 |
|
|
|
|
|
| |
|
Loki Lyesmyth
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 06.01.2010, 14:44:41 |
|
|
|
po ruskawemu jest napewno, nie wiem czy zangielszczenie zrobili piraci czy jest legalne. martwi mnie to że ani cdp ani je... kochana cenega nie mają apostołów w swoim pier... kochanym planie wydawniczym co mnie wku... denerwuje
_________________ And we're all to blame We've gone too far From pride to shame We're trying so hard We're dying in vain We're hopelessly blissful and blind to all we are We want it all With no sacrifice!!
|
|
|
| |
|
Skowron
Nadworny bard
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 06.01.2010, 15:18:51 |
|
|
|
@up mam podobne odczucia ^
_________________ Jakby ktoś nie wiedział mam Playstation 2 !!! xD
|
|
|
| |
|
Loki Lyesmyth
Wszechwiedzący
|
|
Tytuł:
Napisane: Śro 06.01.2010, 15:44:35 |
|
|
|
wies w zeszłym roku miałem postanowienie noworczne, że ograncize nałóg i kupie jedną grę. miałem w marcu zeszłego roku kupić diesciples, zapewne kolekcjonerke bo polacy lubiąkolekcjonerki szczególnie ruskich gier, więc pewno będzie fajna opóźnienie premeiry K wyrobią się do września a teraz z tym planem wydawniczym mnie krew zalewa
|
|
|
| |
|
 |
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 19 ] |
|
Reklama: